ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Χωρίς πρωταθλητή στους άντρες, η Χέμικ πρωταθλήτρια στις γυναίκες

Πολωνία: Χωρίς πρωταθλητή στους άντρες, η Χέμικ πρωταθλήτρια στις γυναίκες

Πρόωρο φινάλε στα πρωτάθλματα ανδρών και γυναικών της σεζόν 2019-2020 στην Πολωνία εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωναϊού, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας του βόλεϊ.

Με 1031 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 14 θανάτους από τον COVID-19, οι Πολωνοί αν και βρίσκονται χαμηλά στη σχετική λίστα με τις χώρες που έχουν «χτυπηθεί» μέχρι στιγμής από τον ιό,  τερμάτισαν τα πρωταθλήματά τους προσπαθώντας να μειώσουν τις οικονομικές συνέπειες αλλά και το οργανωτικό χάος, δεδομένου ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα υποχωρήσει η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

Στους άντρες η κανονική περίοδος δεν είχε ολοκληρωθεί και έτσι δεν μπορούσε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Παράλληλα στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου θα βγουν οι τρεις πρώτες ομάδες από τη βαθμολογία. Αντίθετα στις γυναίκες, επειδή είχε ολοκληρωθεί η σεζόν ο τίτλος δόθηκε στην Χέμικ Πολίς.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...