Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ποντάρει σε Άντριτς ο Ολυμπιακός

Ποντάρει σε Άντριτς ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Λεό Άντριτς που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την περσινή χρονιά αγωνιζόμενος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εξετάζει ο Ολυμπιακός που θέλει να κλείσει το θέμα του διαγώνιου…

Με την υπόθεση του Ρομπέρτο Πιάτσα να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση διαγώνιου.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι και αυτό του διεθνή Κροάτη Λεό Άντριτς.

Ο Άντριτς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Εθνικό  Αλεξανδρούπολης την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» του Έβρου σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet εξ αιτίας των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν έχουν προβεί στην απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Καστέλα Μλάντοστ.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση να αγοράσουν τα δικαιώματα του 21χρονου από την ομάδα της Κροατίας, είτε ως επένδυση για το μέλλον όπου και θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να «ψηθεί», είτε υπολογίζοντάς τον ακόμη και για την φετινή χρονιά.

ADRIC-2-2015

Ο Άντριτς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασία του με την Κροατία εν όψει της συμμετοχής της στο European League.

Ο νεαρός διαγώνιος, που διατηρεί δεσμό με την αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης Εύα Νικολαϊδου, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα αν επικρατήσει το σενάριο περί δανεισμού του δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να επιλέξουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ως ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μιας και έχει εγκλιματιστεί απόλυτα στην πόλη του Έβρου.