Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προετοιμασία με… επιχορήγηση στην Σύρο

Προετοιμασία με… επιχορήγηση στην Σύρο

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε πλέον ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος μετά τα εργομετρικά πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, την ώρα που ο Δήμος Ερμούπολης ενέκρινε την οικονομική ενίσχυση των «κυανέρυθρων» με 30.000 ευρώ…

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκινά η χρονιά για τον Φοίνικας Σύρου καθώς… η προετοιμασία της ομάδας συνδυάστηκε με ένα γερό… «μποναμά» από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Σύρου φρόντισε να δείξει εμπράκτως την στήριξη του στον κορυφαίο αθλητικό εκπρόσωπο του νησιού εγκρίνοντας επιχορήγηση 30.000 ευρώ προς την ομάδα.

Συγκεκριμένα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης αναφέρθηκε στα όσα έχει προσφέρει ο Φοίνικας στο νησί με την παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ εδώ και μία δεκαετία, τονίζοντας ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές και την καλύτερη διαφήμιση για την Σύρο.

Την ίδια ώρα η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρία Καζαντζάκη ζήτησε την απόσυρση του θέματος, υπογραμμίζοντας  ότι δεν έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια οι σχετικές δαπάνες,  ωστόσο τόσο ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Αρβανίτης όσο και ο αντιπρόεδρος Ισίδωρος Ροσσολάτος ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού οι διαδικασίες γι’ αυτό το θέμα έχουν ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν οι δαπάνες.

Μεταγραφές Ταυρή- Βελούδη

Την ίδια ώρα οι Συριανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του  Κωνασταντίνου Ταυρής και του Σπύρου Βελούδη.  Δύο ακόμη παίκτες για τους «κυανέρυθρους» που συμπληρώνουν το ρόστερ τους με γηγενείς παίκτες.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα δύο «συριανών» αθλητών. Ο λόγος για τον Λίμπερο Σπύρο Βελούδη ο οποίος γεννήθηκε στις 16/01/1997 και έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την ομάδα μας όσο και από το Νεώριο. Ενώ έχει αγωνισθεί και έχει αποκτήσει εμπειρίες από τον Πανερθυραϊκό, την Κηφισιά και τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο επίσης στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 θα είναι και ο Κωνσταντίνος Ταυρής που αγωνίζεται ως αρκαίος. Ο αθλητές που έχει παίξει σε ομάδας της Σύρου (ΑΣΕ Νεωρίου και Μέγα Αλέξανδρος), έχει περάσει από ομάδα της Volley League, μιας και ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή Χαλκίδας.

Από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε δύο αθλητές που γνωρίζουν πάρα πολλά για την ομάδα και την ιστορία της και ταυτόχρονα να τους ευχηθούμε να έχουν μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.