ΔΙΕΘΝΗ

Προφυλακιστέοι οι έξι Κουβανοί με… επαρκείς ενδείξεις

Προφυλακιστέοι οι έξι Κουβανοί με… επαρκείς ενδείξεις

Σκούρα τα πράγματα για τους έξι Κουβανούς αθλητές οι οποίοι έχουν συλληφθεί από το περασμένο Σάββατο και φέρονται ως ύποπτοι βιασμού.

Οι Άλμπο, Κάλβο, Άμπραχαμ, Σόσα, Ουριάρτε, Σεπέδα παρουσιάστηκαν την Τρίτη ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου στο Τάμπερε και κρίθηκαν προφυλακιστέοι, γεγονός που σημαίνει ότι οδηγούνται σε κανονική δίκη.

Οι παίκτες παρουσιάστηκαν ξεχωριστά ενώπιον του δικαστή συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους. Με τη μοναδική έκπληξη στην παραπομπή σε δίκη του ονόματος του Άλμπο και του Σόσα οι οποίοι φερόταν ότι απλώς γνώριζαν το συμβάν ενώ και ο Σεπέδα που αρχικά έμοιαζε ότι δεν εμπλέκεται παραπέμφθηκε και αυτός.

court

Τα… σπουδαία και κατά συνέπεια τα σοβαρά είναι ότι η αστυνομία έχει επαρκείς ενδείξεις για να στοιχειοθετήσει κατηγορίες εις βάρος των εμπλεκομένων Κουβανών. Αναφορικά με τη δίκη ακόμα δεν γνωρίζει κανείς για το πότε θα γίνει ενώ μπορεί να πάρει και μέρες.

Πάντως, λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο δεν ακούστηκαν ούτε σήμερα ενώ ο ισχυρισμός από μεριάς εμπλεκομένων τονίζει ότι οι εξετάσεις DNA θα ρίξουν στο κενό τις κατηγορίες.