Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προσθήκες της τελευταίας στιγμής

Προσθήκες της τελευταίας στιγμής

Με την συμμετοχή των Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς και ενδεχομένως τον Γκούζντα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία έπειτα από τις «πιέσεις» και «διαπραγματεύσεις» τις τελευταίας στιγμή που είχε η διοίκηση με τους  αθλητές. Ερωτηματικό για την συμμετοχή του Παγιάν.

Η κρισιμότητα του αγώνα με τη Λαμία είναι δεδομένη καθώς είναι ο πρώτος από τους δύο μεγάλους τελικούς επιβίωσης για την ΑΕΚ.

Αυτό έφερε τους διοικούντες της Ένωσης να κάνουν μια προσπάθεια μήπως αλλάξουν τα δεδομένα και καταφέρουν να κατεβάσουν στη Γλυφάδα μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Έτσι έπειτα από συμφωνία της τελευταίας στιγμής πείστηκε να κατέβει στον αγώνα ο Ουκρανός κεντρικός Βαλεντίν Μπουρκόφσκι καθώς του υποσχέθηκαν πως θα του δώσουν κάποιο χρηματικό ποσό και την Δευτέρα θα ταξιδέψει προς την χώρα του.

Ένα deal που δέχθηκε αναγκαστικά ο κεντρικός της ΑΕΚ που έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει για την πατρίδα του εδώ και μέρες.

Από εκεί και μετά σειρά πήρε και ο Μαυροβούνιος ακραίος Μπάλσα Ραντούνοβιτς ο οποίος παρά την αρχική του άρνηση στην συζήτηση της Παρασκευής, τελικά έπειτα από τη νέα πρόταση που του έγινε δέχθηκε να αγωνιστεί με τη Λαμία.

Όσον αφορά τον Χόρχε Παγιάν η περίπτωση του είναι διαφορετική αφού η διοίκηση μίλησε μαζί του και στο τέλος κατέληξαν οι δύο πλευρές σε μια κατ αρχήν συμφωνία. Μια συμφωνία που λέει πως ο Κολομβιανός άσος θα πάρει πριν τον αγώνα με τη Λαμία  το χαρτί της αποδέσμευσής του και θα αγωνιστεί κανονικά.

Σε διαφορετική περίπτωση που η ΑΕΚ δεν του δώσει την ελευθέρας δεν θα αγωνιστεί, με κίνδυνο βέβαια να καθυστερήσει η αποδέσμευσή του και να μην βρει ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...