Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτο ξεμούδιασμα για ΠΑΟ, διάστρεμμα ο Πελεκούδας

Πρώτο ξεμούδιασμα για ΠΑΟ, διάστρεμμα ο Πελεκούδας

Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για φέτος στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οι «πράσινοι» επικράτησαν του μαχητικού ΟΦΗ ενώ σε ανυποψίαστη φάση στο πρώτο σετ ο διεθνής κεντρικός, Παναγιώτης Πελεκούδας υπέστη διάστρεμμα.

pele_off

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΟΦΗ με 2-1 σετ (21-25, 25-23, 25-23) ξεμούδιασαν, παρά την ατυχία με τον Πελεκούδα στο πρώτο σετ ενώ δεν είχαν στη διάθεσή τους και τον έτερο κεντρικό Λούκας Ρανγκέλ που ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό. Από τη μεριά του ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε ο Κολομβιανός ακραίος Ουρτάδο Μίνα, ο οποίος έμεινε στο Ηράκλειο, καθώς έχει προσβληθεί απο ίωση και είχε υψηλό πυρετό.

Ο κόουτς του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό και είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα. Βγάλαμε κάποια ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό και αυτό με ικανοποιεί. Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι”.

Από την άλλη, ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε; «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ και για μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, και το ξέραμε, γιατί γνωρίζουμε τους παίκτες, που έχει. Θα τα ξαναπούμε στα δυο φιλικά που θα παίξουμε στην Κρήτη, την επόμενη εβδομάδα».

Επόμενο τεστ για τον ΟΦΗ με την Κηφισιά το Σάββατο (5/10, 4μμ) στο Ζηρίνειο ενώ ο ΠΑΟ εκτός έδρας θα αναμετρηθεί με τον Μίλωνα.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...