Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προύσαλης για Ανδρεόπουλο: «Επειδή είναι προπονητής της Εθνικής να προσέχει τη συμπεριφορά του

Προύσαλης για Ανδρεόπουλο: «Επειδή είναι προπονητής της Εθνικής να προσέχει τη συμπεριφορά του
Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, ξατά τη διάρκεια της συνέντυεξης Τύπου από τον αρχηγό του Ηρακλή, Κώστα Προύσαλη, ο οποίος έκανε… δημόσια παρατήρηση στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τις αντιδράσεις του!
Ο αρχηγός του γηραιού, που στο παρελθόν είχε φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, Κώστας Προύσαλης είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Θεωρώ πως εάν μας άφηνε ο διαιτητής στο 2ο σετ και το πέρναμε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από μας και έχει καλύτερους παίκτες από μας. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Βλέπω πως δε μας πολυθέλουν αλλά αγωνιστικά θα είμαστε σίγουρα εδώ. Θέλω να κάνω μία δημόσια παρατήρηση στον κόουτς Ανδρεόπουλο εάν μου επιτρέπει. Αν ήταν προπονητής μόνο στον Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε θέμα για τις αντιδράσεις του στον πάγκο της ομάδας γιατί κι αυτός θέλει το καλό της ομάδας του. Αλλά επειδή είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας και ο Ηρακλής αποτελείται από 13 Έλληνες αθλητές καλό θα είναι τη συμπεριφορά του να την προσέχει».
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παίζαμε για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος οπότε η δυσκολία του παιχνιδιού ήταν πολύ μεγάλη. Δυτσυχώς στο 2ο σετ που ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί δε μπορέσαμε να το πάρουμε για να αλλάξουμε και τη ροή του παιχνιδιού. Είχαμε πολλά χαμένα σερβίς και δεν πιέζαμε όσο έπρεπε και θα θέλαμε την υποδοχή του Παναθηναϊκού και παράλληλα με τα αρκετά λάθη που κάναμε τελείωσε το ματς 3-0. Η συνέχεια είναι δύσκολη».



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...