Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξαναπροβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Γκουλινέλι

Ξαναπροβάρει  τα «ερυθρόλευκα» ο Γκουλινέλι

Μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Πιάτσα, το ΤΑΑ Ολυμπιακός αναμένεται από μέρα σε μέρα να γνωστοποιήσει και τον αντικαταστάτη του με τον Φλάβιο Γκουλινέλι να είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Volleyplanet.gr, ο Ιταλός τεχνικός που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και εθεάθει σε… γνώριμα λημέρια έχει παρουσιάσει το πλάνο του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους. Ο Γκουλινέλι πέρυσι έφυγε από τη Γαλατασαράι λόγω των περικοπών που αποφάσισε η τουρκική ομάδα στο μπάτζετ και δεν βρήκε σύμφωνο τον Ιταλό, κάθισε στον πάγκο της Μολφέτα ενώ  έχει αναλάβει την Εθνική Αιγύπτου που έχει υποχρεώσεις στο World League.

Tο σίγουρο είναι ότι οι προσδοκίες και η φιλοσοφία του είναι για.. υψηλές πτήσεις και συνάδουν με αυτές της διοίκησης του Ολυμπιακού που θέλει τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή και στο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι ο Γκουλινέλι έχει καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή (από τον Φεβρουάριο 2009 μέχρι τη λήξη της σεζόν) αλλά και του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11 όπου αποχώρησε τότε στις αρχές του Ιανουαρίου 2011 (σ.σ είχε κατακτήσει το Σούπερ Καπ). Έκτοτε το όνομά του και η πιθανή επιστροφή του έχει απασχολήσει και άλλα καλοκαίρια τους “ερυθρόλευκους”.

Στη λίστα του Ολυμπιακού φιγουράρει ψηλά και το όνομα του Μαυροβούνιου Ιγκόρ Κολάκοβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρώσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι εξίσου μια δυνατή επιλογή.