ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προβληματισμός αλλά προχωράμε

Προβληματισμός αλλά προχωράμε
Προβληματισμένος ήταν μετά τον αγώνα με την Αυστρία ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φάνηκε πως μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
«Το παιχνίδι ήταν κλειστό. Στα πρώτα δύο σετ δεν καταφέραμε να σπάσουμε την υποδοχή της Αυστρίας, άρα πήγαινε σε πολύ καλές επιθέσεις. Μετά βρήκαμε ένα καλύτερο ρυθμό, και από το σέρβις και από την επίθεσή μας», δήλωσε. «Στο τέλος δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε ένα σετ παραπάνω και, γενικά, νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο», συμπλήρωσε.
Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Στιβαχτής, υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολο σαν πρεμιέρα, νομίζω όμως ότι μπορούσαμε να πάμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Χάθηκε στις λεπτομέρειες και στο ότι δεν είχαμε πλήρη γνώση του παιχνιδιού τους, γιατί ήταν μια ομάδα που είχε να παίξει καιρό και δεν τη γνωρίζαμε καλά. Στη διάρκεια του αγώνα ανανεώναμε την τακτική μας συνέχεια… Το προσπερνάμε, το ξεχνάμε, θα κοιτάξουμε να νικήσουμε στα επόμενα, με αρχή την Ουγγαρία και θα συνεχίσουμε για να δούμε πόσες πιθανότητες έχουμε για την πρώτη θέση».
Ο Ανδρέας Φράγκος ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ κλειστό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε κάποια σημεία κολλήσαμε στην επίθεση, ακόμη κι όταν βρισκόμαστε σε προνομιούχες θέσεις στο χώρο δεν σκοράραμε. Έπαιρναν ένα μικρό προβάδισμα που εμείς δεν μπορούσαμε να καλύψουμε μετά, κι αυτό γινόταν στα τελειώματα των σετ, γι΄ αυτό ήταν ακόμη πιο δύσκολο».