Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψωμά : Rookie έτοιμη για Αμερική

Ψωμά : Rookie έτοιμη για Αμερική

Η περσινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες για την Αλεξάνδρα Ψωμά καθώς κατάφερε να έχει ένα καλό πρωτάθλημα με το Μαρκόπουλο, αλλά ταυτόχρονα και σημαντικές επιτυχίες με την Εθνική μας ομάδα και έτσι η βράβευσή της ως «Rookie of the years» στην εκδήλωση των Επάθλων Novasports αποτέλεσε μια ακόμη κορυφαία στιγμή για την ίδια…

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης της Novasports στο Γκάζι ήταν η Αλεξάνδρα Ψωμά. Η νεαρή ακραία του Μαρκόπουλου με την παρουσία της στο περσινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη στην Α1 των γυναικών και η βράβευσή της αποτέλεσε ουσιαστικά την δικαίωση όλων των κόπων της…

Η αθλήτρια του Μαρκόπουλου σχολιάζοντας την προσωπική της βράβευση τόνισε «Είναι ένα μεγάλο βραβείο για εμένα. Ελπίζω να έχω και στη συνέχεια τέτοιες επιτυχίες. Τόσο με την ομάδα μου να καταφέρω να φθάσω ακόμη πιο ψηλά, αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Όσο για τους στόχους της και την φετινή της προσπάθεια η Ψωμά παραδέχθηκε πως αθλητισμός και σχολείο είναι ένας συνδυασμός δύσκολος  «Είναι δύσκολο να συνδυάζεις αθλητισμό και σχολείο στην τελευταία χρονιά. Οι γονείς μου τρέχουν συνέχεια για να με πηγαίνουν από το σπίτι στο γήπεδο».

Από εκεί και μετά η Αλεξάνδρα Ψωμά μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια που έχουν να κάνουν με τις σπουδές της σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής…

«Του χρόνου θα φύγω για Αμερική και ελπίζω να πάνε όλα καλά… Δεν έχω καταλήξει τι θα σπουδάσω ακόμη. Σκέφτομαι κάτι σε ψυχολογία ή διατροφολόγος. Θα το αποφασίσω εκεί μετά και από τις συμβουλές που θα μου δώσουν από το Πανεπιστήμιο. Παράλληλα θα παίζω και βόλεϊ. Δεν το παρατάω ποτέ» τόνισε η νεαρή ακραία.

Σχολιάζοντας  το φετινό πρωτάθλημα για το Μαρκόπουλο η Ψωμά επεσήμανε «Είχαμε αρκετές ατυχίες. Η διαγώνια μας και η πασαδόρος μας τραυματίστηκαν και η ομάδα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Τώρα που επέστρεψαν όμως παίζουμε καλύτερα και πιστεύω θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε… Το ελπίζω δηλαδή για να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Τέλος μιλώντας για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος η νεαρή αθλήτρια τόνισε «Είναι πολύ καλό το επίπεδο φέτος. Δεν περίμενα πως θα τα πήγαινε τόσο καλά ο Παναθηναϊκός. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες σιγά -σιγά αρχίζουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους».