Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρόγκα: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει ξανά τον δρόμο του»

Ρόγκα: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει ξανά τον δρόμο του»

Για τη μεταγραφή της στον Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και για την αποχώρησή της από τον Παναθηναϊκό, που τα τελευταία χρόνια ήταν το “σπίτι” της μίλησε στο Volleyplanet.gr, Πένυ Ρόγκα.

Η αβεβαιότητα αλλά και ο κίνδυνος να μην κατεβάσει ομάδα στην Α1 γυναικών “έσπρωξαν” μια ώρα νωρίτερα την Ρόγκα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας. “Προτεραιότητά μου ήταν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια αλλά δυστυχώς το μέλλον μου -όπως και του τμήματος- παρέμεινε έωλο λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας που υπάρχει. Εύχομαι όλα να πάρουν το δρόμο τους και πραγματικά το τμήμα και ο σύλλογος να βρει ξανά το δρόμο του”, ευχήθηκε το “Πενίτο”.

Μάλιστα, στην ερώτηση για το αν θα γύριζε στον Παναθηναϊκό η έμπειρη λίμπερο απάντησε: “Μακάρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να μπορέσω μελλοντικά να ολοκληρώσω ότι δεν ολοκληρώθηκε…”

Για τη μεταγραφή της στην ομάδα των Βορείων Προαστίων τόνισε: “Ευχαριστώ τον Ηρακλή Κηφισιάς για την πρόταση που μου έκανε και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Πάνω από όλα να έχουμε υγείας”.

Το “αντίο” της Ρόγκα μέσω του Facebook

“Μετά από 3 πανέμορφα χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ομάδα που μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου και με αγκάλιασε και αγάπησε όσο κανένας άλλος. Η ομάδα και ο κόσμος της πίστεψαν σε μένα και είδαν κάτι στο πρόσωπό μου. Με έκαναν να νιώσω οτι τους γνωρίζω χρόνια , έγιναν το δεύτερό μου σπίτι. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις αλλά πάντα ήμασταν ένα , μια οικογένεια. Αγαπώ τον Παναθηναικό και τον κόσμο του. Οι συνθήκες όμως με αναγκάζουν να φύγω και να παίξω για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς , μια αξιόλογη ομάδα με τους δικούς της στόχους.
Εύχομαι οι δρόμοι μας, εμένα και του Παναθηναικού να χωρίσουν προσωρινά και κάποια στιγμή να έχω ξανά την τιμή να φορέσω αυτή την φανέλα και να καταφέρω να τελειώσω ότι δεν κατάφερα αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί ο Παναθηναικός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή πουθενά αλλού.
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει κάτι σε μένα κ στις συμπαίκτριές μου. Δεν θα τους ονοματίσω ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι και πόσο τους εκτιμώ.
Εις το επανιδείν…”, έγραψε στην προσωπική της σελίδα.