ΔΙΕΘΝΗ

Συγκινητικό «αντίο» της Ζακλίν Καρβάλιο από τη «σελεσάο» (fot-vid)

Συγκινητικό «αντίο» της Ζακλίν Καρβάλιο από τη «σελεσάο» (fot-vid)

“Βροχή” οι αποχωρήσεις διεθνών αθλητριών από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, καθώς την πρόσφατη αποχώρηση της Γοίνιφερ Φερνάντες από τον Αγιο Δομήνικο, διαδέχθηκε το “αντίο” της χρυσής Ολυμπιονίκη της Βραζιλίας.

jaqueline

Έπειτα λοιπόν από 18 χρόνια σπουδαίας καριέρας με πληθώρα τίτλων και διακρίσεων η πανέμορφη Ζακλίν Καρβάλιο, ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει να αγωνίζεται με τη σελεσάο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

jaqueline-carvalho_div2

Η 34χρονη σύζυγος του έτερου Ολυμπιονίκη της Βραζιλίας, Γκουστάβο Έντρες, αφού ευχαρίστησε οπαδούς, προπονητές, συναθλήτριες και όλα τα μέλη της “σελεσάο” δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή, θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο 4χρονο γιο τους, Αρτούρ.

Jaqueline-Murilo

Η “Jaque” που πάντα είχε ηγετική θέση σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, φέτος αγωνίστηκε με την Μπαρουερί στη θέση της λίμπερο, όπου και εκεί όμως μετά τον τραυματισμό της διεθνούς Ντρουσίλα, έδειξε την αξία της στη νεοσύστατη διοργάνωση του VNL, όπου αναδείχθηκε φιναλίστ με την ομάδα του Ζε Ρομπέρο.

jaqueline_carvalhio

Η δις χρυσή Ολυμπιονίκης (2008, 2012) της Βραζιλίας, κρεμάει πλέον την “βερντεόρο” φανέλα της  έχοντας πανηγυρίσει στα χρώματά της  5 τίτλους Grand Prix, 2 World Grand Champions Cup, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

jaque

3615257899e1db758cbb2b900427c6e2--jaqueline-carvalho-hot-lingerie