ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνεχίζουν την αποχή οι διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ

diaitites-logo-sypedmakedonias-34567890

Τη συνέχισης της αποχής από τους αγώνες των πρωταθλημάτων βόλεϊ, αποφάσισε με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος διαιτητών πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΣΥΔΠΕΜ), επειδή η διοίκηση της Ένωσης σωματείων Μακεδονίας (EΣΠΕΜ), δεν άλλαξε τη σύνθεση  της επιτροπής διαιτησίας οπως ειχε δεσμευτεί στην ηγεσία της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με το παρόν έγγραφο θέλουμε να ενημερώσουμε τα σωματεία της Περιφέρειας Μακεδονίας και το φίλαθλο κοινό ότι ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του συνεχίζουν να βρίσκονται σε αποχή διότι ο Πρόεδρος και τα τρία μέλη του ΔΣ/ΕΣΠΕΜ ενώ συμφώνησαν σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ μαζί τους στις 7/10/16 στην Κοζάνη, παρουσία του Προέδρου και Γεν. Γραμματέατης προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ κου Καραμπέτσου Γ. & Χαλβατζή Ν. αντίστοιχα, ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, αυτοί δεν έπραξαν τα νόμιμα.

Επειδή ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του δεν ανέχονται να εμπαίζονται από κάποιους που μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους από τους άλλους και επίσης δεν ανέχονται να εμπαίζεται ο Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ, δηλώνουμε ότι μέχρι να εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, δεν αγωνιζόμαστε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ