ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Επιτέλους συνεδριάζει η ΕΣΑΠ!

Επιτέλους συνεδριάζει η ΕΣΑΠ!
Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στις 9 Μάη και έκτοτε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ δεν έχει συνεδριάσει, παρόλο που τα μηνύματα για το νέο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Τη Δευτέρα (24/6, 13.00) λοιπόν τα μέλη της Λίγκας στην 137η  συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Coral Hotel (Λεωφ. Ποσειδώνος 35,  Π.Φάληρο), θα βρεθούν αντιμέτωπα με κρίσιμα θέματα.
 
Και μπορεί δύσκολα να κατανοεί κανείς την καθυστέρηση της επικύρωσης της βαθμολογίας όταν μάλιστα έχουν ήδη βγει και δηλώσει συμμετοχή βάση της κατάταξής τους οι ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά μείζον θέμα για τις ομάδες είναι από τη μια τo χορηγικό και από την άλλη το τηλεοπτικό συμβόλαιο, κυρίως αν αυτό βρίσκεται σε ισχύ και για την ερχόμενη σεζόν.
 
Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο από την ατζέντα ότι η ΕΣΑΠ επεξεργάζεται και δεν είναι κρυφό ότι έχει αποστείλει στα σωματεία αγωνιστικά συστήματα με λιγότερες από 11 ομάδες αφού όπως προείπαμε θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τις ομάδες. Αξίζει επίσης να δούμε τι θα αποφασιστεί για την περιβόητη wild card -θυμίζουμε ότι η Κοζάνη έχει εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον- αφού ακόμα και αν συμφωνήσουν τα μέλη να δώσουν wild card, αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα για λόγους αγωνιστικού σχεδιασμού.
 
Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.    Επικύρωση βαθμολογίας 2018-2019
2.    Αγωνιστικό σύστημα Πρωταθλήματος
3.    Προκήρυξη Volley League
4.    Συμμετοχή ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης
5.    EOΠΕ
6.    Αδειοδότησεις και Διακανονισμοί Xρεών
7.    Χορηγικά θέματα
8.    Νομικά θέματα
9.    Βeach Volley League OΠΑΠ
10. Αλληλογραφία – λοιπά θέματα