Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σοκ με Φαμπιάν στην Θέτιδα!

Σοκ με Φαμπιάν στην Θέτιδα!

Η ατυχία χτύπησε τη νεοφώτιστη ομάδα των Νοτίων Προαστείων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στο πόδι τέθηκε η Σλοβένα ακραία/διαγώνια.

Τα προβλήματα λοιπόν δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την ομάδα της Βούλας αφού μετά την αποχώρηση “πακέτο” των Σωτηρόπουλου-Καλαϊντζίεβα, η Αγγελική Γεωργοπούλου, που διαδέχθηκε τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας καλείται πλέον να αντιμετωπίσει και ενδεχόμενη απώλεια της μοναδικής ξένης άσου της ομάδας.

Ο τραυματισμός, που σμφωνα με τα πρώτα ευρηματα της μαγνητικής φαίνεται να είναι μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, προήλθε στο 2ο σετ του αγώνα με τον Παναθηναϊκού, όπου η καλογυμνασμένη Φαμπιάν ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά μάλλον το εξαιρετικό μυικό της σύστημα την κράτησε και έβγαλε το ματς.

Μετά από λίγες μέρες ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αισθάνθηκε το πόδι της βαρύ και μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, φανερώθηκε το πρόβλημα, για το οποίο αναμένεται να επανεξεταστεί άμεσα και από ακτινολόγο.

Η απουσία της ενόψει της σημαντικής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ηλιούπολη για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Βούλας, που προτίστως ενδιαφέρεται για την υγεία της αθλήτριας του εξετάζει για να δει ποιές κινήσεις πρέπει να γίνουν για το καλό της ομάδας.