DARK ROOM

ΣΟΚ! Γλίτωσε το μακελειό στην Πόλη!

ΣΟΚ! Γλίτωσε το μακελειό στην Πόλη!

Η… διαίσθηση έσωσε παραμονή πρωτοχρονιάς τη δις Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκη από τα χειρότερα στην Κωνσταντινούπολη, αφού ακύρωσε τελευταία στιγμή τη διασκέδασή της στο club Reina. που “βάφτηκε” στο αίμα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του μοιραίου club εκτός από την “βερντεόρο” μπλοκέρ της Εξατσίμπασι, θα πήγαινε ο σύζυγός της και δημοσιογράφος Guilherme Pallesi και συγγενείς για να υποδεχθούν το 2017. Τελευταία στιγμή όμως ένα άσχημο προαίσθημα έσωσε την Ταίσα και την παρέα της από το τρομοκρατικό χτύπημα του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους (ΕΙ), που άφησε πίσω του τουλάχιστον 39 νεκρούς και 69 τραυματίες.

reina_instanbul_21483288069

«Φύγαμε από το εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο με τους γονείς του Guilherme και ήταν ενθουσιασμένος. Ήθελε πάρα πολύ να πάμε εκεί για να χορέψουμε και να απολαύσουμε αυτή τη βραδιά. Αλλά μιλώντας με τους γονείς του τους είπα ότι “δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε στο κλαμπ. Έχω ένα κακό προαίσθημα. Είναι ένα τουριστικό σημείο με πολλούς ξένους και στο τέλος του έτους είναι μια συνταγή για την τρομοκρατία και τα πάντα. Δεν θέλω να πάω. Θέλω να το ακυρώσουμε “, δήλωσε ο Thaisa που γύρισε μαζί με το σύζυγό της σπίτι, “ακούγοντας’ το ένστικτό της.

palessi-2

«Ήταν σαν να έβλεπα μέσα στο club. Eίχε μια πολύ σκοτεινή και κρύα εικόνα. Ένα διαστρεβλωμένο και άσχημο θέαμα που μου προκάλεσε ρίγη. Ο Γκι κατάλαβε πως ήμουν στρεσαρισμένη και τελικά αλλάξαμε τον προορισμό μας. Πήγαμε στο σπίτι… “, πρόσθεσε.

Η απόφαση της Ταίσα λοιπόν έσωσε και τον δημοσιογράφο , ο οποίος λίγες ώρες μετά το μακελειό στο “Ρέινα” έγραψε στις 6 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Twitter σχετικά με το συμβάν και ηρέμησε τους φίλους του που ανησυχούσαν. “Ο Jig, εγώ και Thaisa είμαστε καλά! Επρόκειτο να πάμε χθες στο Reina, αλλά η Ταίσα  δεν ήθελε και ήμουν θυμωμένος μαζί της. Δόξα τω Θεώ, που δεν πήγαμε… ” έγραψε.

tourkia_reina-jpg

Πλέον δύο μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που σκόρπισε το θάνατο στην Κωνσταντινούπολη, το κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας έχει επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, αλλά και η Βραζιλιάνα σουπερστάρ πλέον έχει ξεπεράσει το σοκ. «Νιώθω πολύ ασφαλής εδώ. Περισσότερα από ότι στη Βραζιλία… », είπε.