ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στα Χανιά οι Παγκρήτιοι τίτλοι Εφήβων-Νεανίδων

Στα Χανιά οι Παγκρήτιοι τίτλοι Εφήβων-Νεανίδων

Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες το χανιώτικο βόλεϊ να έχασε κάθε εκπρόσωπο στα πρωταθλήματα Α2 Ανδρών-γυναικών, ωστόσο η πόλη της Κρήτης, εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει δύο σημαντικές επιτυχίες από το “νέο αίμα” του αθλήματος, κάνοντας δικαιολογημένα όνειρα για ένα καλύτερο “αύριο”.

Στο κλειστό της Σούδας, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της ανδρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, τα αήττητα “κοπέλια” του Δήμου Μπουρμπάκη επικράτησαν με 3-0 σετ του  ΟΠΕΡ Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΕΚ και στέφθηκαν και τυπικά πρωταθλητές Κρήτης, σκορπίζοντας αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας.

Να σημειωθεί πως η επιτυχία της χανιώτικης ομάδας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς επιτεύχθηκε δίχως ήττα και μόλις δύο χαμένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα, στο ματς με τη ΓΕ Ηρακλείου!

Να τονιστεί ότι από την πρωταθλήτρια ομάδα οι Δρανδάκης, Παπαδόσηφος, Αυλωνίτης, Γρηγοράκης, Βαραρεάν, Ζήσης, Νικάκης και Τζουγκαράκης στελέχωναν την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται.

Σειρά πλέον έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Μάρτιο και εκεί οι εκπρόσωποι του κρητικού βόλεϊ θα τα δώσουν όλα για μια διάκριση κόντρα στις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Οι πρωταθλητές είναι οι εξής: Φίλιππος Αυλωνίτης, Σήφης Παπαδόσηφος, Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, Κώστας Βαραρεάν, Αλέξανδρος Δρανδάκης, Θωμάς Μαρινάκης, Νικόλας Χαριτάκης, Ρούσσος Βουρδουμπάς, Γιώργος Ζήσης, Ερμοντ Χότζα, Μανώλης Νικάκης, Γιάννης Γρηγοράκης, Νίκος Λαμπρινάκης.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

1.ΣΦΠΧ-Ηρόδοτος 3-0
2.ΓΕΗ-ΣΦΠΧ 0-3
3.ΟΠΕΡ-ΣΦΠΧ 0-3
4.ΣΦΠΧ-Λατώ 3-0
5.ΓΕΙ-ΣΦΠΧ 0-3
6.Ηρόδοτος-ΣΦΠΧ 0-3
7.ΣΦΠΧ-ΓΕΗ 3-2
8.ΣΦΠΧ-ΟΠΕΡ 3-0 (εξ αναβολής στις 17/02)
9.Λατώ-ΣΦΠΧ 0-3
10.ΣΦΠΧ-ΓΕΙ 3-0 α.α.

ao akrotiriou_neanides

“Χρυσές” πρωταθλήτριες οι κοπέλες του Διαμαντάκη

Λίγες ώρες αργότερα στο “Λίντο” η ομάδα των Νεανίδων του ΑΟ Ακρωτηρίου ζευγάρωσε τους τίτλους για το χανιώτικο βόλεϊ. Η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντάκη με “προίκα” το εντός έδρας 3-0 σετ στον α’ τελικό επί της Άθλεσης, πήγε στο Ηράκλειο, όπου στον β’ τελικό ήθελε μόλις ένα σετ για να στεφθεί πρωταθλήτρια Κρήτης.

Σε έναν αγώνα για “γερά νεύρα”, οι νεαρές αθλήτριες του Α.Ο.Ακρωτηρίου, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ από τη γηπεδούχου ομάδα του Μανώλη Μανωλάκη που κυνήγησε την ανατροπή, κέρδισαν το “χρυσό” τρίτο σετ, που τους εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο. Από κει και πέρα, απελευθερωμένες από το άγχος, ισοφάρισαν 2-2, αλλά στο τάι μπρέικ γνώρισαν τελικά τη “γλυκιά” ήττα με 3-2 σετ.

koypa_ao akrotiriou

Το φινάλε του τελικού βρήκε τις κοπέλες της χανιώτικης ομάδας να πανηγυρίζουν ξέφρενα, ένα… κουβάρι την πανάξια κατάκτηση του τίτλου που τους χάρισε το πολύτιμο εισιτήριο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΣΦΠΧ 

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την εφηβική ομάδα του αλλά και τις νέανιδες του Ακρωτηρίου για τους παγκρήτιους τίτλους εξέδωσε ο ΣΦΠΧ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Ο ΣΦΠΧ συγχαίρει την εφηβική ομάδα μας για την κατάκτηση του παγκρήτιου πρωταθλήματος.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον προπονητή και στην ομάδα νεανίδων του Ακρωτηρίου για την κατάκτηση του παγκρήτιου πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.