ΔΙΕΘΝΗ

Στα μέρη του… Δράκουλα η Μποσκάτσι

Στα μέρη του… Δράκουλα η Μποσκάτσι

Στην Τρανσυλβανία, με τα χρώματα της “διψασμένης” για… τίτλους ρουμανικής CS Volei Alba-Blaj,  θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν  η Αργεντίνα πρώην άσος του Ολυμπιακού.

H 30χρονη διαγώνια, που αντικαταστάθηκε πρόωρα στις ερυθρόλευκες, με τη Σέρβα σουπερστάρ, Νέσοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Ρουμανίας, που βρίσκεται στην πόλη Μπλάι, η οποία απέχει μόλις 83 χιλιόμετρα, από τη Σιγκισοάρα, όπου γεννήθηκε ο θρυλικός Βλάντ  Τσέπες.

Κι αν ο Βλαντ ο Γ’ ενέπνευσε μετέπειτα τον αιμοδιψή χαρακτήρα του συγγραφέα Μπραμ Στόκερ, η ρουμανική ομάδα έδειξε πολύ νωρίς πως… διψάει για τίτλους, αφού μετά την ίδρυσή της το 2011, κατόρθωσε φέτος με 8 ξένες στο ρόστερ της (2 Σέρβες, 1 Τσέχα, 1 Βραζιλιάνα, 1 Σλοβένα, 1 Ιαπωνέζα, 1 Βουλγάρα, 1 Λευκορωσίδα) υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, Ντάρκο Ζάκοτς  να στεφθεί πρωταθλήτρια και να πανηγυρίσει την παρθενική της συμμετοχή στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νέα ομάδα της Λετίσια Μποσκάτσι θα αγωνιστεί στον F’ όμιλο μαζί με τις πανίσχυρες Πιατσέντσα (Ιταλία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) και τη γνώριμη από τις περσινές μονομαχίες της με τον Πανναξιακό στις “16” του Τσάλεντζ Καπ, γαλλική Λέ Κανέ.