ΔΙΕΘΝΗ

Στα… πιτς ο Μπρντόβιτς των 168 παλμών!

Στα… πιτς ο Μπρντόβιτς των 168 παλμών!

Εκτός αγωνιστικών χώρων, λόγω υγείας, θα πρέπει να μείνει μέχρι νεοτέρας ο  Σέρβος διεθνής πρώην πασαδόρος της ρωσικής Σουργκούτ, Αλέξα Μπρντόβιτς.

Ο 24χρονος γιός του αείμνηστου, Ντέγιαν Μπρντοβιτς, που αγωνιζόμενος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα χάριζε παλιότερα τίτλους και επιτυχίες στον Ολυμπιακό, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρδιακή αρρυθμία και οι γιατροί του απαγόρευσαν τουλάχιστον για φέτος να παίζει βόλεϊ.

Ο νεαρός άσος της Σερβίας, που στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν 2016 με τον Ολυμπιακό είχε τιμηθεί στου Ρέντη από τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” έφτασε μία ανάσα φέτος από την μεταγραφή του στην τουρκική Αρκάς, αλλά την ύστατη ώρα οι 168 παλμοί της καρδιάς του, τη “χάλασαν”!

Λόγω της φετινής του απουσίας από τις διεθνείς υποχρεώσεις της Σερβίας, πολλοί πίστεψαν πως ο νεαρός “μαέστρος”,  ήταν καταπονημένος από το σκληρό και απαιτητικο ρωσικό πρωτάθλημα, όμως οι γιατροί του Τμήματος Αθλητισμού και Αθλητιατρικής που τον εξέτασαν στο Košutnjaku διέγνωσαν «καρδιακή αρρυθμία» στο μέγιστο βαθμό και συνέστησαν στον Αλέξα «ξεκούραση στο κρεβάτι».

«Είναι δύσκολη η κατάσταση για μένα, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι τελικά εντάξει και ότι σε λίγους μήνες θα είμαι σε θέση να αρχίσω και πάλι τις προπονήσεις» δήλωσε σε σερβική ιστοσελίδα ο 24χρονος Μπρντόβιτς, που πρόσθεσε:  «Δύο φορές έχω δημιουργήσει μια καρδιακή αρρυθμία, φτάνοντας τους 168 παλμούς! Οι γιατροί δεν μου ανάβουν «το πράσινο φως» για να αγωνιστώ, αλλά τους καταλαβαίνω. Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να υποβληθώ σε κάποιες νέες εξετάσεις και αφού δούμε ποια είναι η κατάσταση, ελπίζω να επιστρέψω από τη νέα χρονιά στα γήπεδα…».

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...