ΔΙΕΘΝΗ

Τιμή στον Ντέγιαν Μπρντόβιτς

Τιμή στον Ντέγιαν Μπρντόβιτς

Η αναμέτρηση της Σουργκούτ με τον Ολυμπιακό σίγουρα ήταν ξεχωριστή για τον Αλέξα Μπρντοβιτς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν την μνήμη του πατέρα του Ντέγιαν, παραδίδοντας αναμνηστική πλακέτα στον νεαρό πασαδόρο…

Η παρουσία του Αλέξα Μπρντοβιτς στον Πειραιά όπως ήταν αναμενόμενο ξύπνησε σε όλους μνήμες του παρελθόντος… Όταν ο πρόσφατα αδικοχαμένος πατέρας του Ντέγιαν Μπρντοβιτς αγωνιζόμενος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα χάριζε τίτλους και επιτυχίες στον Ολυμπιακό..

Οι Πειραιώτες φρόντισαν να τιμήσουν την μνήμη του Ντέγιαν βραβεύοντας μετά το τέλος του αγώνα τον γιο του Αλέξα Μπρντοβιτς με αναμνηστική πλακέτα αποδεικνύοντας πως δεν ξεχνάνε όσους προσέφεραν στον σύλλογο.

Την αναμνηστική πλακέτα στον Σέρβο πασαδόρο της Σουργκούτ παρέδωσε ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος καταχειροκροτούμενος από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Μπρντόβιτς: «Είμαι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας»

Ο Αλέξα Μπρντοβιτς συγκινημένος από την τιμή στον πατέρα του ανταπέδωσε τα χειροκροτήματα των φιλάθλων και δήλωσε:  «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού. Ο πατέρας μου, έλεγε τα καλύτερα για το κλαμπ και είναι φρέσκος ο θάνατος του, πριν από 33 ημέρες. Αναπάντεχος θα έλεγα γιατί γύρισε στο σπίτι μαζί με τη μητέρα μου, πήγε στην τουαλέτα και έπεσε κάτω. Ήταν εγκεφαλικό. Η ζωή όμως συνεχίζεται και τόσο εγώ, όσο και η αδελφή μου που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα θα τον τιμούμε με το παιχνίδι μας».