ΔΙΕΘΝΗ

Στα πρότυπα Ιταλίας και Πολωνίας η γαλλική Λίγκα

Στα πρότυπα Ιταλίας και Πολωνίας η γαλλική Λίγκα

Αλλαγές και μάλιστα δραστικές προκειμένου να εκσυχρονιστεί η γαλλική Λίγκα στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αποφασίστηκαν στη πρόσφατη συνάντηση των “μεγάλων” σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της L’ Equipe.

Αλλαγές οι οποίες θα μπουν σε ισχύ από την ερχόμενη κιόλας σεζόν και αφορούν υποχρεωτικό ταραφλέξ και μεγάλη οθόνη σε όλα τα γήπεδα, LED για ομοιόμορφη εικόνα και μεγαλύτερα έσοδα από τους χορηγούς αλλά και… βίντεο τσάλεντζ!

Παράλληλα. κατέληξαν ότι όλες οι ομάδεςνε έχουν ένα μίνιμουμ του μπάτζετ, πάντα με τις σχετικές εγγυήσεις από την πλευρά τους που θα αγγίζει το 1 με 1.5 εκατ. ευρώ. Αναμόρφωση των πλέι οφ, και διατήρηση του μονού τελικπύ ενώ μόνο για την περίοδο 2018-2019 θα αγωνιστούν 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Αλλάγες και στο Κύπελλο Γαλλίας με Final8 στα πρότυπα της Ιταλίας.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα επικυρωθούν οι προτάσεις και από την Ομοσπονδία προκειμένου να ξεκινήσει η αναμόρφωση της γαλλικής Λίγκας με στόχο να μπει στον 21ο αιώνα!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...