ΔΙΕΘΝΗ

Στη Ρωσία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2022

Στη Ρωσία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2022

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο Μουντιάλ ποδοσφαίρου του φετινού καλοκαιριού, η Ρωσία επιλέχθηκε να διοργανώσει και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Βόλεϊ 2022.

Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε την Πέμπτη στη Σύνοδο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ  στην πόλη Κανκούν του Μεξικού, όπου η παρέα του “αγαθού γίγαντα”, Μουζέρσκι, έδωσε το χρίσμα της σημαντικότερης διοργάνωσης Ανδρών στον κόσμο στην Ρωσική Ομοσπονδία.

“Η Ρωσία θα διοργανώσει χωρίς αμφιβολία ένα υψηλού επιπέδου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη βάση των σύγχρονων τεχνολογικών δεδομένων” δήλωσε πεπεισμένος για την επιτυχία των αγώνων ο Βραζιλιάνος πρόεδρος της FIVB Ary Graca.rvsia

russia_world championship_2022

Εκ μέρους των διοργανωτών ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Stanislav Shevtchenco εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της χώρας του αφού όπως τόνισε “αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία τόσο για την Ρωσική Ομοσπονδία όσο και τους Ρώσους φιλάθλους να απολαύσουν την Εθνική τους στα γήπεδα της χώρας τους”.

Η “αρκούδα” του Παγκόσμιου Βόλεϊ και κάτοχος του τροπαίου της νεοσύστατης φετινής διοργάνωσης του Volleyball Nations League στη γαλλική Λιλ,  προκρίθηκε στην τελευταία εβδομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο σε Βουλγαρία και Ιταλία.

Μέχρι την Παρασκευή, όπου ολοκληρώνεται η 36η Σύνοδος της FIVB, αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα της “εκλεκτής” χώρας που θα αναλάβει την αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...