ΔΙΕΘΝΗ

Στην ACH Bled ο Αρμενάκης

Στην ACH Bled ο Αρμενάκης

Στην Λιουμπλιάνα με τα “χρώματα” της πρωταθλήτριας Σλοβενιάς συνεχίζει την καριέρα του ο διεθνής Έλληνας διαγώνιος.

Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός (2.05μ), πρώην άσος της κυπριακής Αναγέννησης Δερύνειας συμφώνησε με την τετράκις νταμπλούχο ομάδα της χώρας που το 2007 κατέκτησε το CEV Cuo, ενώ έχει θριαμβεύσει επτά χρονιές στο MEVZA Cup.

armenakis_ach-bled

Ο Αρμενάκης, που ήδη τέθηκε με το Νο 18 στις οδηγίες του προπονητή, Ζόραν Κεντατσιτς, αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του πάζλ της ομάδας και οι Σλοβενοι φίλαθλοι θα τον θυμούνται από την περσινή του εμφάνιση μέσα στo “Dvorana Tabor” του Μάριμπορ, όταν στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο χωρών για τον Β’ όμιλο του European League, ο Έλληνας διεθνής είχε πετύχει 20 πόντους στην ήττα της Εθνικής μας με 3-1 σετ.

Έτσι λοιπόν μετά από ΠΑΟΚ, Άρη, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕ Νίκαια, Ολυμπιακό και E.A.Πατρών αλλά και τη διεθνή του θητεία σε Ταβιάνο, Κάννες, Αλ Νασρ, Αουρίσπα Αλεσάνο, Αναγέννηση Δερύνειας ο  Αρμενάκης πρόσθεσε μία ακόμη ομάδα στην σημαντική του καριέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ACH Bled συμμετέχει στο φετινό Champions League όπου στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στις 2 Νοεμβρίου στην Λευκωσία της Κύπρου την τοπική Ομόνοια.