ΔΙΕΘΝΗ

Στην Κύπρο και την Ομόνοια ο Καλμαζίδης

Στην Κύπρο και την Ομόνοια ο Καλμαζίδης

Οι προκλήσεις ήταν κάτι που δεν φόβιζαν ποτέ τον Γιάννη Καλμαζίδη και αυτές πλέον θα συνεχιστούν στην Κύπρο και την Λευκωσία με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Την τύχη του στην Κύπρο θα δοκιμάσει τη φετινή χρονιά ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος μετά την κατάκτηση τριών συνεχόμενων τίτλων με τον ΠΑΟΚ, αφήνει την Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής ομάδας γυναικών συμφώνησε με τους «πράσινους» της Ομόνοιας και είναι έτοιμος πλέον να τους οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση της Ομόνοιας θέλοντας να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Μεγαλόνησο, αλλά και να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη με μια καλή πορεία, είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο επενδύοντας σε προπονητή και μπάτζετ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Κυπριακά Μέσα, η διοίκηση της Ομόνοιας θα διαθέσει κοντά στις 500.000 ευρώ για μεταγραφές θέλοντας το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης με post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook επιβεβαίωσε την συμφωνία με τους «πράσινους» και πλέον είναι αυτός που θα κληθεί να δημιουργήσει τη νέα Ομόνοια και ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ικανό για να πετύχει τους στόχους του σε Κύπρο και Ευρώπη..