BEACH VOLLEY

Στην Τουρκία οι Εθνικές ομάδες

Στην Τουρκία οι Εθνικές ομάδες

Στην Τουρκία και το Αϊδίνιο βρίσκονται οι Εθνικές μας ομάδες Beach Volley προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά δύο αστέρων του World Tour της FIVB που θα φιλοξενηθεί από τις 16 έως 19 Μαΐου στην γειτονική χώρα, με τις Μαναβή/Τσοπούλου να ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους την Πέμπτη.

Με διπλή συμμετοχή σε τουρνουά 2 αστέρων συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τις Εθνικές μας ομάδες Beach Volley.

Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή /Τσοπούλου βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα το Αϊδίνιο όπου θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Μαναβή/Τσοπούλου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον πρώτο γύρο των προκριματικών την Πέμπτη 16/5, ενώ Βίκυ και Πένυ βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό και θα αγωνιστούν την Παρασκευή (17/5).

Οι αγώνες της Τουρκίας είναι οι πρώτοι μετά τον τραυματισμό που είχε η Πένυ Καραγκούνη στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών στο Ξιάμεν όπου κατά την διάρκεια προπόνησης είχε σκίσει το γόνατό της και οδήγησε την Εθνική μας ομάδα σε αναγκαστική αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Ωστόσο μετά από δύο και πλέον εβδομάδες και αφού η Καραγκούνη ξεπέρασε το πρόβλημα έχοντας βγάλει τα ράμματα ήρθε η ώρα τις επιστροφής για το δίδιμο της Εθνικής μας που ευελπιστεί σε μια καλή πορεία.

Μαναβή και Τσοπούλου είναι στο νούμερο 14 των προκριματικών και πρώτο τους εμπόδιο είναι οι Σακυράκο, Κουμάντα (Νο3) από την Ιαπωνία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 17/5 στις 15.30.