ΔΙΕΘΝΗ

Στην Τρεντίνο ο κορυφαίος λίμπερο του κόσμου

Στην Τρεντίνο ο κορυφαίος λίμπερο του κόσμου

Toν 27χρονο διεθνή άσο της Γαλλίας, Ζένια Γκρεμπενικοφ απέκτησε από την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Λούμπε Τσιβιτανόβα η ιταλική ομάδα.

Έπειτα από τρία χρόνια λοιπόν στην ομάδα της Ματσεράτα  ο Γκρεμπενικοφ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τρέντο, που έχοντας “ντύσει” ήδη στα χρώματά της τους Σρέσκο Λίζινατς και Νταβίντε Καντελάρο, παίζει τα ρέστα της για την απόκτηση και του διεθνούς άσου των ΗΠΑ, Άαρον Ράσελ.

Η μεταγραφή πάντως του Γκρεμπενίκοφ (1.88μ), που στις τρεις τελευταίες σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει βρεθεί ισάριθμες φορές στο βάθρο, με 2 χάλκινα (2016, 2017) και ένα ασημένιο μετάλλιο (20178) έχοντας χάσει όλες τις φορές από την ρωσική κάτοχο του τίτλου, Ζενίτ Καζάν, έχει πολύ μεγάλη αξία καθώς ο Γάλλος, αναδείχθηκε κορυφαίος λίμπερο και στα 3 φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα ο γεννημένος από Ρώσους γονείς στη γαλλική Ρεν λίμπερο, τιμήθηκε με τον τίτλο του κορυφαίου λίμπερο με τους “τρικολόρ” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015, αλλά και με τη Λούμπε Τσιβιτανόβα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων 2017.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...