ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στήριξη ΠΑΣΑΠ σε Κύπρο

Στήριξη ΠΑΣΑΠ σε Κύπρο

Την απόλυτη στήριξη στην επαναλειτουργία του ΠΑΣΥΠΕ ανακοίνωσε ο ΠΑΣΑΠ που θα έχει πλέον στενή συνεργασία με τους Κύπριους αθλητές που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες για τους ίδιους και την μεγαλύτερη ανάπτυξη του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β.Μηνούδη και του Προέδρου του ΠΑΣΥΠΕ Ζ.Σεβέρη.

Οι Κύπριοι πετοσφαιριστές αποφάσισαν μετά απο πολλά χρόνια να επανεργοποιήσουν τον Σύνδεσμό τους προκειμένου να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες για τους ίδιους αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Υπήρξε δέσμευση από πλευράς του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ για στήριξη αυτής της προσπάθειας, με κάθε δυνατό τρόπο, τόσο μέσω της τεχνογνωσίας που έχει ο ΠΑΣΑΠ κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, όσο και μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EUAthletes) της οποίας ο κος. Μηνούδης είναι μέλος του ΔΣ.

Μεταξύ των δύο εκπροσώπων υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους αθλητές, και συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας.

Τέλος, υπήρξε δέσμευση για επανάληψη της συνάντησης αλλά και συνεργασία στο άμεσο μέλλον σε όλα τα επίπεδα.