Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Νοσοκομείο η Κάρπεντερ

Στο Νοσοκομείο η Κάρπεντερ

Απουσία της τελευταία στιγμής αντιμετώπισε το Μαρκόπουλο εν όψει του αγώνα με την Ηλιούπολη, καθώς η Αμερικάνα πασαδόρος Κριστίν Κάρπεντερ νοσηλεύεται στο Λαϊκό έπειτα γαστρεντερίτδα. Εκτός αναμέτρησης και η Βραζιλιάνα διαγώνιος Γιαλένε Πράντο που ταλαιπωρείται από θλάση.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμή διαφοροποίησε τα πλάνα του Ιβάνοβιτς στο Μαρκόπουλο καθώς ο Σέρβος τεχνικός μετά την απουσία της Πράντο δεν υπολογίζει και την Κάρπεντερ.

Η Κριστίν Κάρπεντερ στις 2 τα ξημερώματα αισθάνθηκε έντονους πόντους στο στομάχι με αποτέλεσμα οι παράγοντες του Μαρκόπουλου να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο Γενικό Λαϊκό προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν γαστρντερίτιδα και αποφασίσθηκε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη.

Εκτός αναμέτρησης με την ομάδα των Νοτίων προαστίων είναι και η Βραζιλιάνα διαγώνιος Γιαλένε Πράντο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι στην αναμέτρηση που ξεκίνησε στην Ηλιούπολη τις Κάρπεντερ, Πράντο τις αντικαθιστούν οι Λιάγκη και Πολυδώρου σε διαγώνιο και πάσα αντίστοιχα.