A2

Στον Άρη ο Γεωργίου

Στον Άρη ο Γεωργίου

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ απέκτησε ο Άρης καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 17χρονο πασαδόρο Κωνσταντίνο Γεωργίου που θα ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου είναι διεθνής και ένα εκ των αρχηγών της U18 της Κύπρου και έρχεται στην Ελλάδα με τις καλύτερες συστατικές καθώς άπαντες στην μεγαλόνησο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό πασαδόρο.  

Μάλιστα ο Γεωργίου βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και Αθήνας, ωστόσο ο Άρης ήταν αυτός που κέρδισε τον παίκτη που έρχεται με πολλές υποσχέσεις σε μια δύσκολη χρονιά για τον Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής πλέον αθλητής δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του ΑΡΗ . Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζορπίδη Μιχάλη για την στήριξή του , τους προπονητές κ. Πάτρα Χρήστο και κ. Αγγελή Άγγελο που πίστεψαν σε μένα και φυσικά τον ΑΣ ΑΡΗΣ και τον άνθρωπο που με μεγάλη υπομονή έτρεξε την όλη υπόθεση τον κ. Βαρβούτα Ιωάννη».

Εμφανώς ικανοποιημένοι με την μεταγραφή οι Χρήστος Πάτρας και Άγγελος Αγγελής τόνισαν «O Κωνσταντίνος αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά για το μέλλον του Κυπριακού βόλει. Έχει το ταλέντο, τα εχέγγυα και όλα τα φόντα για να αποτελέσει σε λίγα χρόνια τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής Κύπρου. Είναι χαρά μας που θα τον έχουμε μαζί μας για να δουλέψει κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων».

Η ανακοίνωση του Άρη

Το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του ΑΣ ΑΡΗΣ με μεθοδικές και αποτελεσματικές κινήσεις κατάφερε να εντάξει – παρά τα πολλά εμπόδια ”γνωστών καλοθελητών” του αθλήματος……. – στο δυναμικό του τον βασικό πασαδόρο και των εκ αρχηγών της Εθνικής Κύπρου U18 αθλητή Γεωργίου Κωνσταντίνο.

Ο 17χρονος διεθνής με ύψος 1,90cm μήλον της έριδος ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και των Αθηνών την φετινή σεζόν θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ μας.

Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ μας

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...