ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στον Υφυπουργό για… εποπτεία και νουθεσία

Στον Υφυπουργό για… εποπτεία και νουθεσία

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με αφορμή το θέμα τον αριθμό των ξένων της φετινής Volleyleague θα έχουν αύριο Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης…

Ο αριθμός των ξένων μετά τις διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ ΠΑΣΑΠ και ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ αποτελεί το «καυτό» θέμα που περιμένει καρτερικά την λύση του, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί και η φετινή προκήρυξη της Volleylegue η οποία ξεκινά στο τέλος του μήνα.

Μια λύση που όπως όλα δείχνουν θα προσπαθήσει να δώσει αύριο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης  κατά την διάρκεια της συνάντησης που θα έχει με τους  προέδρους των τριών φορέων. ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ.

Η προτροπή του υφυπουργού Αθλητισμού στην κλήρωση του πρωταθλήματος να βρεθεί λύση και να υιοθετηθεί η πρόταση της Ομοσπονδίας (4 ξένοι ή 5 κοινοτικοί) δεν είχε αποτελέσματα καθώς οι πλευρά των παικτών δεν συζητά καμία αλλαγή των σημερινών δεδομένων.

Πλέον στην συνάντηση της Τρίτης μένει να δούμε τι μπορεί να βγει και αν ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει να καταθέσει κάποια συμβιβαστική πρόταση που θα φέρει στην ίδια πλευρά ΠΑΣΑΠ-ΕΣΑΠ.