Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πανναξιακό η Λιάγκη

Στον Πανναξιακό η Λιάγκη

Την απόκτηση της 22χρονης ακροδιαγώνιας Αθανασίας Λιάγκη ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που προσθέτει στο ρόστερ του μια δυναμική αθλήτρια που αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην επίθεση.

Την φανέλα του Πανναξιακού θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο η Νάσια Λιάγκη που μετακομίζει από την Αθήνα στη Νάξο.

Μια σημαντική προσθήκη για τον Πανναξιακό με την 22χρονη universal να δηλώνει χαρούμενη που θα αγωνιστεί στις «κυανοκίτρινες» τονίζοντας «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου. Είναι τιμή μου που θα πρωταγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να  ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ανυπομονώ να ζήσω την  ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Πανναξιακού στο γήπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες, με υγεία, και να έχουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. »

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αθανασία Λιάγκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 183εκ που αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας αλλά και της Διαγώνιας θα συμβάλλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Αθανασία Λιάγκη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.