DARK ROOM

Ταΐσα: Η «μούσα» της κερκίδας (foto-vid)

Ταΐσα: Η «μούσα» της κερκίδας (foto-vid)

Μπορεί η άσος της φιναλίστ Molico/Nestlé Ταΐσα Μενέζες να μην συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες αθλήτριες της βραζιλιάνικης Super League 2014/2015, ωστόσο η όμορφη δις χρυσή Ολυμπιονίκης κέρδισε ίσως το πιο σημαντικό βραβείο! Την λατρεία των οπαδών των ομάδων του πρωταθλήματος.

menezes7

menezes5

thaisa18

Γεννημένη πριν από 27χρονια στη γειτονιά του Campo Grande στο Ρίο ντε Τζανέιορ η Thaísa Daher de Menezes, όπως είναι το πλήρες όνομά της, τιμήθηκε πρόσφατα με τον τίτλο «Craque Da Galera», αναδείχθηκε δηλαδή MVP των φιλάθλων! Για αυτό και η διοίκηση της ομάδας της φρόντισε να ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία της με την πανύψηλη καλλονή των 196 εκατοστών!

menezes-20o

menezes3
Μία διάκριση που πέρα από το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο βασίζεται στη σχέση που έχει χτιστεί εδώ και χρόνια, ανάμεσα στην Ταΐσα και τους θαυμαστές της. Κι αυτό γιατί φροντίζει να μην κρατάει… μυστικά από αυτούς, ενημερώνοντας τους για όλες τις σημαντικές πτυχές αλλά και στιγμές της ζωής της.

thaisa

menezes6

Όπως πχ όταν αποφάσισε να κάνει αυξητική στήθους ή ρινοπλαστική, η όταν ετοιμάζεται για τις βραδινές εξόδους της, στις προπονήσεις της στο γυμναστήριο αλλά και απλά για μια γλυκιά… καληνύχτα πριν πέσει για ύπνο. Κι όλα αυτά «πακέτο» με τα απαραίτητα φωτό-ντοκουμέντα!

menezes_olympic_games_thaisa

taisa23

“Τροφή” για το… μυαλό

Άλλες φορές πάλι την έπιανε μια… φιλοσοφική διάθεση, με προσωπικές σκέψεις που έχουν να κάνουν με την πίστη και τον Θεό ή την προσπάθεια και τον αγώνα για να γίνει καλύτερη. Και αυτές όμως τις εμπνεύσεις της δεν τις κράταγε για τον εαυτό της, αλλά τις μοιράζονταν με το κοινό της.

menezes14

menezes_thaisa

Όπως πχ όταν πριν από λίγες μέρες έγραψε κάτι πολύ… ψαγμένο στον λογαριασμό της στο twitter απευθυνόμενη στο… αγνώστω οπαδό: «Θα σου έδινα το δικαίωμα να με κρίνεις, αν κατάφερνες να «φορέσεις» τους πόνους μου και με το βάρος τους κατάφερνες να φτάσεις εκεί που έχω φτάσει…».

menezes_fysio_thaisa

menezes10
Παράλληλα όμως η Ταΐσα ξέρει και πώς να «ταΐζει» με πονηρές σκέψεις το μυαλό των θαυμαστών απλά με λίγες λέξεις: «Δεν μπορώ να αντισταθώ στον λιωμένη σοκολάτα με σταφύλι. Είναι η… βαλβίδα εξάτμισης μου».

menezes1

thaisa-menezes21

Εσείς αλήθεια, μπορείτε να αντισταθείτε

https://www.youtube.com/watch?v=COC2aqFHGvQ