DARK ROOM

Τα 7 σημεία της «ερυθρόλευκης» Νέσοβιτς (φωτ.)!

Τα 7 σημεία της «ερυθρόλευκης» Νέσοβιτς (φωτ.)!

«Θα πάρω δαχτυλίδι και ανθοδέσμη και θα πάω στου Ρέντη»… μακράν το καλύτερο tweet από όσα κατέκλυσαν τους λογαριασμούς της νεοαποκτηθείσας Σέρβας βολεϊμπολίστριας του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς. Λίγο πριν γνωρίσει την Ελλάδα, πάμε να γνωρίσουμε την πολύπλευρη Ιβάνα!

Πίσω από τις σέξι φωτογραφίες του διαδικτύου, αν μπει κάποιος στον κόπο και διαβάσει τις συνεντεύξεις και τον τρόπο ζωής της Σέρβας διαγώνιας, θα καταλάβει ότι δεν είναι μόνο η εικόνα που σαγηνεύει αλλά και η προσωπικότητα!

Εδώ από το «Dark Room» θα φωτίσουμε την πολύπλευρη προσωπικότητα της πολυταξιδεμένης Νέσοβιτς…

1. ΜΟΤO:
Χαρούμενη, αισιόδοξη δεν θα μπορούσε από το να έχει θετικά vibes και να τα μεταδίδει στους φίλους της. Χαρακτηριστικό μότο από τη σελίδα της: «Μην ξεχνάς να περνάς καλά, τουλάχιστον 10’ τη μέρα, είναι η ζωή σου».

nesovicivana_1

2. LIFE:
Έχει συνειδητοποιήσει ότι το επάγγελμά της δεν έχει μόνιμη… βάση αλλά κάθε άλλο παρά την ενοχλεί αυτό, αφού όπως είπε πέρυσι σε συνέντευξή της: «Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μπάλα αλλά είναι μέρος του ‘μωσαϊκού’, που αποδεχόμαστε και ζούμε σε διάφορα μέρη του κόσμου».

ivana_micky

3. VOLLEYBALL:
Ναι, ξέρει μπάλα! Πόση; Όση αποδεικνύει η ίδια κάθε φορά ανάλογα με τη φανέλα που επιλέγει να φορέσει. Δεν είναι μόνο το «αμπαλάζ»… και σίγουρα για την ίδια το βόλεϊ είναι τρόπος ζωής αφού μιλώντας για την πετοσφαίριση είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να πάρω μια μπάλα και να πάω στο πάρκο να παίξω με τα παιδιά».

mvp_2012

4. FANS:
Όπως είναι φυσιολογικό σε κάθε χώρα και ομάδα που περνάει, η Ιβάνα δέχεται δώρα από τους φανατικούς οπαδούς που τη λατρεύουν. Μάλιστα, από τα πιο ιδιαίτερα που είχε δεχτεί στην Ιαπωνία ήταν ένα ζευγάρι κάλτσες ‘Shocks from heaven’ από το Βελιγράδι. Χωρίς να χάσει χρόνο, η Νέσοβιτς της φόρεσε και πήγε στο γυμναστήριο όπου έβγαλε τη φωτογραφία -κάνοντας γέφυρα!- (φωτό) και τρέλανε τους φίλους της στα social media! Στην Κίνα πάλι τα βιντεάκια τη δείχνουν στο δρόμο να σταματάει κάθε τρεις και λίγο και να δίνει το χέρι της στους εκστασιασμένους Κινέζους!

2013_ivana

5. CLUBBING:
Και ναι το κορίτσι το έχει και αυτό! Στα καλύτερα κλαμπ της Σερβίας αλλά και στα καλύτερα κοσμικά πάρτι (φωτό από ένα τέτοιο famous party) είναι καλεσμένη και όχι άδικα αφού στη χώρα της θεωρείται από τις ωραιότερες αθλήτριες τα τελευταία χρόνια..

party_servia

6. COVER GIRL:
Αν δεν ήταν βολεϊμπολίστρια, θα ήταν μοντέλο! Όλα τα fashion περιοδικά κάθε χρόνο της κάνουν εξώφυλλο ενώ το Ηello της Σερβίας με κάθε ευκαιρία τη φιλοξενεί. Λατρεύει το μοντέρνο ντύσιμο, τις θηλυκές εμφανίσεις αλλά και τα κοσμήματα!

cover_girl

7. BOYFRIEND:
Μυστήρια… όσο πρέπει, η Ιβάνα στις συνεντεύξεις της σχεδόν ποτέ δεν απαντά τι κάνει στα προσωπικά της και απλά χαμογελά! Ωστόσο, ενώ μετράει αντίστροφα για να έρθει στη χώρα μας, φρόντισε να ενημερώσει τους φαν της ότι περνάει καλά και έχει… συντροφιά!

nesovic_boy