Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα αποκαλυπτήρια της Ελπίδας

Τα αποκαλυπτήρια της Ελπίδας

Την επίσημη παρουσίαση της για τη φετινή σεζόν 2016-17 που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, έκανε η Ελπίδα σε αίθουσα του δημαρχείου Αμπελοκήπων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των χορηγών της ομάδας.

elpida-parousiasi-0033333elpida-parousiasi-0044444

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος της Ελπίδας Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Α1 και την σημαντική στήριξη των χορηγών στο έργο της.

elpida-parouiasi-006666elpida-parousiasi-00777777

Ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου, τακτικός φίλαθλος της Ελπίδας, επισήμανε την πανελλήνια προβολή που προσφέρει η ομάδα βόλεϊ στην πόλη των Αμπελοκήπων, επανέλαβε την στήριξη του Δήμου στο έργο της και κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στην Α1, το  Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ.

elpida-parousiasi-0055555elpida-parousiasi-008888

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι χορηγοί της ομάδας Arlafoods, «Υγείας Εργα» Β.Οικονόμου & ΣΙΑ,Γαλόνης  ΑΕ,Παιδικός Σταθμός «Καραμελένια» και γυμναστήριο «Προπόνησις».

Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελπίδας με την ΑΕΛΙΑ, στην μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, με συμμετοχή της ομάδας σε δράσεις της οργάνωσης.Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των αθλητριών του τεχνικού team και της φανέλας της ομάδας.