A2

Τα νέα διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας

Τα νέα διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας αγωνιζόμενος στη νεοσύστατη Preleague αποτελεί πλέον τον μοναδικό εκπρόσωπο του Εβρίτικου βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, με την διοίκηση των “βυσσινί” να ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας… 

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα απεύθυνε η διοίκηση του Άθλου. Οι “βυσσινί” του Παναγιώτη Τσιακμάκη θα συμμετάσχουν στη Preleague και σε αυτό το εγχείρημα θέλουν τον κόσμο δίπλα τους προκειμένου να κρατήσουν ψηλά την σημαία του Εβρίτικου βόλεϊ και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.   

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας 

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 για το εντυπωσιακό νέο πρωτάθλημα της preleague ανδρών (δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία) στην οποία και συμμετέχουν  επίσης ομάδες από την Θράκη (Α.Ε. Κομοτηνής) και την Μακεδονία ( Άρης Θεσ/νικη, Πήγασος Πολίχνης, Σκύδρα, Πιερικός).

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα είναι φέτος ο μόνος εκπρόσωπος του Νομού Έβρου στην κατηγορία αυτή πρωταγωνιστώντας για άλλη μια φορά στο άθλημα που έχει αναδείξει την πόλη της Ορεστιάδας αλλά και τον Νομό Έβρου στο πανελλήνιο ως μητρόπολη του βόλεϊ.

Χορηγοί έκδοσης των καρτών και φέτος είναι η τεχνική  κατασκευαστική εταιρία DOMUS Α.Ε  των Τυμπανίδη Γεώργιου και Γεροντίδη Αντώνη με έδρα στην Ορεστιάδα,   τους οποίους και ευχαριστούμε για την χορηγία τους.

Το κόστος των καρτών διαρκείας είναι  50  ευρώ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες του Άθλου Ορεστιάδας από το κατάστημα ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ Ιατρικά Ορθοπεδικά που βρίσκεται επί της οδού Σ. Τσερκέζη 12 (πρώην Σκρα) στην Ορεστιάδα κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων, τηλ: 2552402709 (υπεύθυνος ο κ. Τηλαβερίδης)  ή στέλνοντας μήνυμα στο mail του συλλόγου athlosorestias@gmail.com  αφήνοντας τα στοιχεία σας για να σας την στείλουμε ταχυδρομικά. 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...