ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

«Τα’ σπασε» στο Ρίο η Εγκόνου (fotos)

«Τα’ σπασε» στο Ρίο η Εγκόνου (fotos)

H 17χρονη διεθνής της Ιταλίας  ξεπέρασε χθες κάθε όριο στο Μαρακαναζίνιο!

Έγινε η κάτοχος του ρεκόρ του πιο δυνατού σερβίς στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ το σερβίς της “έτρεξε” με 101 χλμ/ωρα, ξεπερνώντας το προ ολίγων ωρών 100άρι της Σέρβας Μπόσκοβιτς.

“Βροχή” λοιπόν τα ρεκόρ στο ολυμπιακό τουρνουά Γυναικών του Ρίο, καθώς στο Μαρακαναζίνιο η μία σούπερ επίδοση, διαδέχονταν την άλλη! Μετά την κορυφαία επίδοση της Ρωσίδας record woman των περισσότερων άσων, Κοσιανένκο με το “καλημέρα των Αγώνων”, χθες είχαμε… διαγωνισμό διαγωνισμό για το πιο δυνατό σερβίς, ρεκόρ που μέχρι το Ρίο κατείχε με 97 χλμ/ώρα από το Λονδίνο 2012 η Τουρκάλα Νεσλιάν Ντεμίρ.

mihajlovic

Στο άνοιγμα της αυλαίας των Αγώνων στο Ρίο, η Σέρβα Μπράνιτσα Μιχαήλοβιτς στο ματς με την Ιταλία “άγγιξε” την 100άρα, φτάνοντας το σερβίς της την  ταχύτητα 99 χλμ/ώρα.

Η χαρά όμως της Μιχαήλοβιτς, κράτησε μόλις λίγες μέρες, καθώς στο 3-0 της Σερβίας επί της Κίνας η συμπατριώτισσά της Τιτζάνα Μπόσκοβιτς, με σερβίς 100 χλμ/ώρα της πήρε μέσ’ απ’ τα χέρια το ρεκόρ.

Tijana Boskovic of Serbia spikes

Ώσπου λίγες ώρες αργότερα η Εγκόνου τις πήρε και τις σήκωσε τις Σέρβες! Η νεαρή διαγώνια της “σκουάντρα ατζούρα”, με ρίζες από Νιγηρία και Μπενίν, που στην πρεμιέρα με τη Ρωσία σέρβιρε με 93 χλμ/ώρα, στη χθεσινή ήττα από τις ΗΠΑ έσπάσε το φράγμα των 100 και μαζί με τα κοντέρ που μέτρησαν το πιο δυνατό σερβίς στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων στα 101 χλμ/ ώρα. Μέχρι το επόμενο μάλλον…