ΔΙΕΘΝΗ

«Τα βρόντηξε» η Βιζούρα από τη σερβική Λίγκα

«Τα βρόντηξε» η Βιζούρα από τη σερβική Λίγκα

Για πρώτη φορά έπειτα από περίπου δύο δεκαετίες η Βιζούρα δεν θα κατεβάσει φέτος ομάδα στο πρωτάθλημα γυναικών της Σερβίας.

Το σερβικό βόλεϊ λοιπόν θα μείνει χωρίς τους δημοφιλείς “καρχαρίες”, καθώς την τελευταία ημέρα των αιτήσεων συμμετοχής στη γυναικεία Super League βόλεϊ, γα τη σεζόν 2020/21, η ομάδα του Βελιγραδίου δεν κατέβαλε το τέλος εγγραφής στην Ένωση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ajkulica sa svojim petim uzastopnim peharom iz sezone 2017/2018? Hoce li se pehar opet naci u zagrljaju ajkulice? Pratite sezonu pa saznajte? Napred Vizura #okvizura

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odbojkaski klub Vizura (@odbojkaski_klub_vizura) στις

Μια ομάδα που έχει στεφθεί πέντε φορές πρωταθλήτρια Σερβίας, πανηγύρισε 2 Κύπελλα Σερβίας και κατέκτησε 4 Σούπερ Καπ. Όσον αφορά στις ομάδες νεαρότερων κατηγοριών, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά στα ηλικιακά πρωταθλήματα της χώρας.

“Η Βιζούρα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Super League! Ήταν δύο-τρία χρόνια, ειδικά από το τελευταίο Champions League, που έπρεπε να σταματήσουμε. Τελείωσε τώρα, δεν έχω πλέον τη δύναμη ή το κίνητρο να πολεμήσω με… ανεμόμυλους. Σήμερα, ενημερώθηκαν όλοι για τα πάντα και τους είπα ότι είναι ελεύθεροι να πράξουν τα δέοντα για να καλύψουν την κενή θέση στην λίγκα”, δήλωσε ο πρόεδρος Ζόραν Ράντοβιτς στο “Sport Club” εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

? na teren! Velike bitke vodile su se u Vizuri na Tosinom bunaru svih ovih godina!! Danas je jedan od takvih dana! Dodjite i podrzite ajkulice danas moraju da odbrane svoj teren!! Napred nase plave tigraste ajkulice!?????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odbojkaski klub Vizura (@odbojkaski_klub_vizura) στις

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα σπλάχνα της Βιζούρα “γεννήθηκε” μία εκ των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου, η διεθνής, Τιτζιάνα Μπόσκοβιτς, στα “χρώματα” των καρχαριών του σερβικού βόλεϊ, μεταξύ άλλων σπουδαίων αθλητριών αγωνίστηκε για μια 6ετία (2006-2012) και η πρώην πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, Άνα Λαζάρεβιτς.