Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΤΑΑ Ηρακλής κατά διαιτησίας: «Εντεταλμένη υπηρεσία»

iraklis_xorigia

Ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της διαιτησίας εξέδωσε το ΤΑΑ Ηρακλής με αφορμή την φάση του Σακόγλου η οποία δόθηκε άουτ για το 25-26 στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης χωρίς να υπάρχει VAR αλλά ούτε Video Referee ώστε να το συμβουλευτούν οι διατητές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Οι Γελοίοι Ξανά Χτύπησαν

Για άλλη μια φορά το συγκεκριμένο γελοίο δίδυμο της Ελληνικής διαιτησίας εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Τυχαίο;; Δεν νομίζουμε….

Δυστυχώς για εσάς γουστάρουμε που ξεφτιλίζεστε σε όλη την Ελλάδα αφού το ματς ήταν τηλεοπτικό.

Για πρώτη φορά μετά από 13 αγωνιστικές ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ήμασταν σίγουροι πριν τον αγώνα ότι δεν θα μας σφάξουνε διότι θα είχε VAR, αλλά ως διά μαγείας για πρώτη φορά φέτος το VAR δεν λειτουργούσε. Τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε…

Ευτυχώς θα σας ανεχτούμε άλλες 5 αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει αυτό το γελοίο πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα παίξετε ξανά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα σε ματς δικό μας αλλά και ότι οι αντικαταστάτες σας θα προσπαθήσουν να πράξουν το ίδιο με εσας αφού θα πρέπει να πάρουν εκδίκηση για όλα αυτά που γράφουμε.

Δυστυχώς αυτός ο σύλλογος που δίδαξε βόλεϊ σε όλο το πανελλήνιο ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σας τρομάζει. Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα, στον αγώνα που πραγματικά απευχόμαστε να πάρουμε την απόφαση να φύγουμε θα το νιώσετε καλά στο πετσί σας

111 Χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου”.

Υπενθυμίζουμε ότι από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι το VAR το οποίο στήθηκε την τελευταία στιγμή γιατί το γήπεδο δεν ήταν διαθέσιμο τρεις ώρες πριν την αναμέτρηση δεν λειτούργησε γιατί δεν υπήρχε καλή σύνδεση με το ρούτερ της Μίκρας ενώ η ΕΡΤ όταν της ζητήθηκε να είναι έτοιμη για video referee ανακοίνωσε ότι δεν είχε μόνιτορ ώστε να το συμβουλευτούν οι διαιτητές!