Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος η Γεωργοπούλου από τη Θέτιδα

Τέλος η Γεωργοπούλου από τη Θέτιδα

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Θέτιδα, αφού αποχώρησε από τον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας η Αγγελική Γεωργοπούλου, η οποία είχε διαδεχτεί τον Κώστα Σωτηρόπουλος, ο οποίος  αρχικά είχε παραιτηθεί λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, η Γεωργοπούλου παρά την στήριξη του προέδρου Τάσου Τριαντάφυλλου, ζήτησε να  μην κοουτσάρει τη γυναικεία ομάδα στα υπόλοιπα ματς του δεύτερου γύρου της Α1 και να επιστρέψει  στα τμήματα υποδομής της ομάδας που ήταν αρχικά. Να σημειώσουμε ότι η Θέτιδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Α1, με έξι βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Θέτιδας:

«Η Αγγελική Γεωργοπούλου αποχωρεί από το γυναικείο τμήμα της ομάδας, κατόπιν δικής της επιθυμίας και παρά τη στήριξη του ΔΣ του συλλόγου.

Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ την ευχαριστεί θερμά για την διαρκή προσπάθεια που κατέβαλε και το δύσκολο έργο που ανέλαβε ξαφνικά, μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Αγγελική Γεωργοπούλου έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που ως στόχο έχει την παραμονή στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στο μέλλον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.»

Να σημειώσουμε ότι η Θέτιδα Βούλα τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου προπονητή της Χρ. Παπαθανασίου, με την διεξαγωγή του 1ου τουρνουά «Χρ. Παπαθανασίου» που κατέκτησε ο ΠΑΟ.