BEACH VOLLEY

Θανατηφόρο τροχαίο, στην εντατική Καββαδάς-Αλεξιάδης

Θανατηφόρο τροχαίο, στην εντατική Καββαδάς-Αλεξιάδης

Σοκ έχει προκαλέσει στους φίλους του μπιτς βόλεϊ το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στη Νικήτη Θεσσαλονίκης, που είχε ως συνέπεια το θάνατο ενός Τούρκου φίλου τους και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο πρωταθλητών μας.

Οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης μαζί με τον νεαρό Τούρκο φίλο τους επέστρεφαν το πρωί οδικώς από την Χαλκιδική, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε σφοδρή σύγκρουση με τουριστικό λεωφορείο.

Σύμφωνα πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο οδηγός του ΙΧ επεχείρησε να βγει στην επαρχιακή οδό Νικήτης –Ν.Μαρμαρά στο ύψος του Μασούτη και συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πλαγιομετωπικά με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο,που ευτυχώς δεν μετέφερε κόσμο.

Ο νεαρός Τούρκος όμως βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.halikidikinews.gr όπου μπορείτε να δείτε και τις σχετικές φωτό, οι δύο Έλληνες αθλητές,  διεκομίσθησαν με πολλαπλά κατάγματα αρχικά σto νοσοκομείο Πολύγυρου, και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται στην εντατική με την κατάστασή τους να είναι σοβαρή. Αντίθετα ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.

Συγκεκριμένα ο Στράτος Καββαδάς μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παπανικολάου και βρίσκεται διασωληνωμένος. Η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης αρχικά χειρουργήθηκε στο σπλήνα στο νοσοκομείο Πολύγυρου όπου διεκόπη η εσωτερική αιμορραγία που είχε. Στη συνέχεια διεκομίσθη και ο ίδιος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και εξετάστηκε από ομάδα ιατρών και θα μεταφερθεί στην εντατική με την κατάσταση του να βελτιώνεται αλλά να παραμένει κρίσιμη.

Στο πλευρό των δύο άτυχων αθλητών και των οικογενειών τους έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων του Μπιτς Βόλεϊ Θανάσης Ρέρρας και ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων του Μπιτς Βόλεϊ Νεκτάριος Χαλβατζής.

Φωτό:www.halkidikinews.gr