ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Θέτιδα Βούλας νικήτρια του 3ου Τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου»

Η Θέτιδα Βούλας νικήτρια του 3ου Τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Βούλα το 3ο Τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου» που διοργάνωσε η Θέτιδα Βούλας με την συμμετοχή των ομάδων Παγκορασίδων του ΑΟ Βάρης, της Παλλήνης και του ΑΟ Βουλιαγμένης.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Θέτιδας Βούλας, η οποία επικράτησε στον Τελικό της Παλλήνης, ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε στον Μικρό Τελικό της Βάρης.

Οι τέσσερις ομάδες δεν αγωνίστηκαν με τις επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά όλες οι αθλήτριες φορούσαν φανέλα με τον αριθμό 6 και το όνομα Παπαθανασίου στην πλάτη τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

tournoua_thetis_xristos_papathanasioy

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ακολούθησαν βραβεύσεις με πρώτη αυτή προς τα παιδιά (Μελίνα-Θανάση) και τη σύζυγο (Νατάσα) του Χρήστου Παπαθανασίου. Η απονομή των βραβείων έγιναν από τις αθλήτριες της Θέτιδας Βούλας και παιδιά που έμαθαν το άθλημα από τον αείμνηστο, Χρυσάνθη Καράμπαλη, Αναστασία Γαλανού και Αλεξάνδρα Βενέτη.

Ακολούθησε τιμητική βράβευση προς τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος και των Υποδομών της Θέτιδας Βούλας Αναστασία Γαλανού και Αλεξάνδρα Βενέτη για την παρουσία τους στις Εθνικές Ομάδες, ενώ τις απονομές προς τις ομάδες για την κατάταξη τους πραγματοποίησαν ο κύριος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου 3Β, Βασίλης Παπαμιχαήλ και η κυρία Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Μαρία Μπραιμνιώτη.

tournoua_thetis_xristos_papathanasioy4 tournoua_thetis_xristos_papathanasioy2