ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Θύμα» της απεργίας η Σαντορίνη

«Θύμα» της απεργίας η Σαντορίνη

Προς ακύρωση οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, η σημερινή αναμέτρηση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Μαρκόπουλου-Α.Ο Θήρας (19.00), καθώς η ομάδα της Σαντορίνης, λόγω της σημερινής 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που έχει παραλύσει ολόκληρη τη χώρα, παραμένει καθηλωμένη στο νησί. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ και ο ορισμός νέας ημερομηνίας.

Εξαιτίας απεργίας των υπαλλήλων της πολιτικής αεροπορίας η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, που είχε κλείσει εγκαίρως εισιτήρια με τη Ryan Air, αφού η “Aegean” με την οποία συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με επιτυχία, νωρίτερα είχε ακυρώσει  τις πτήσεις της, ενημερώθηκε χθες αργά τα μεσάνυχτα, πως ακυρώνονται και οι πτήσεις της ιρλανδικής εταιρείας.

Η διοίκηση της Σαντορίνης, παραθέτοντας το πρωί όλα τα αποδεικτικά έγγραφα και εισιτήρια, γνωστοποίησε το πρόβλημα σε ΕΟΠΕ και Μαρκόπουλο και μολονότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μεταβεί εγκαίρως στην Αθήνα για το ματς, αναμένεται η Ομοσπονδία να επιβεβαιώσει την ακύρωση του αγώνα και να ορίσει νέα ημερομηνία.

Όπως συνέβη πρόσφατα και στα ακυρωθέντα παιχνίδια πρωταθλήματος, λόγω απεργίας της ΠΝΟ, Πανναξιακού-Παναθηναϊκού και ΑΕΚ-ΟΠΕ Ρεθύμνου.