ΔΙΕΘΝΗ

«Τιμωρία; Εγώ τα αισθήματά μου έδειξα» (vid.)!

«Τιμωρία; Εγώ τα αισθήματά μου έδειξα» (vid.)!

Εκτός από την τιμωρία των Βραζιλιάνων από την FIVB, και ο εκκεντρικός Αλεξέι Σπιριντόνοφ δεν τη γλίτωσε εξαιτίας προσβλητικής χειρονομίας που είχε κάνει προς τους Πολωνούς φιλάθλους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου.

Η ποινή για τον Ρώσο άσο της Ζενίτ Καζάν είναι για τιμωρία από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δυο αναμετρήσεων.

Ο «Σπίρι» πάντως με αφοπλιστικές απαντήσεις μίλησε στην ιστοσελίδα sportbox.ru, σημειώνοντας ότι δεν θα αλλάξει ποτέ και ότι ο κόσμος γνωρίζει πώς αντιδρούσαν οι Πολωνοί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Όλοι γνωρίζουν τη συμπεριφορά των Πολωνών φιλάθλων κατά τα διάρκεια του Παγκοσμίυ Πρωταθλήματος. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Τιμωρία για τη χειρονομία μου; Εγώ απλά έδειξα τα συναισθήματά μου σε όλους. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα. Είμαι τιμωρημένος για δυο αγώνες. Δεν έγινε και τίποτα. Έχω αντιμετωπίσει και χειρότερες καταστάσεις. Η τιμωρία πιστεύω είναι παράλογη αλλά θα επιζήσω» ενώ στην ερώτηση αν σκοπεύει να το «γιορτάσει» μελλοντικά με παρόμοια χειρονομία απάντησε: «Δεν έχω σκοπό να αλλάξω ή να διορθώσω κάτι», είπε ο Σπιριντόνοφ και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά από τον ίδιο!

Δείτε τι έκανε ο Σπιριντόνοφ και τιμωρήθηκε: