DARK ROOM

ΣΟΚ! Τον προσγείωσαν… καροτσάκι, λόγω ύψους (fot-vid)!

ΣΟΚ! Τον προσγείωσαν… καροτσάκι, λόγω ύψους (fot-vid)!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η ρωσική αστυνομία “πέταξε έξω” από το αεροπλάνο το διεθνή άσο της ρωσικής Φακέλ, Αλεξάντερ Κιμέροφ γιατί εξαιτίας των 215 εκατοστών του δεν του επέτρεψαν να πετάξει από τη Σαμάρα στη Μόσχα!

kimerov_russia

Ο 2οχρονος επιβάτης, αν και όχι ιδιαίτερα αναπαυτικά,  έκατσε στη θέση του και περίμενε την απογείωση του αεροπλάνου της μοναδικής “low cost” εταιρεία της Ρωσίας, Ρobeda. Ξαφνικά το προσωπικό της πτήσης, ισχυρίστηκε ότι τα μακριά πόδια του Κιμέροφ έκλειναν το διάδρομο και ζήτησε ευγενικά από τον παίκτη να αποβιβαστεί.

kimerov_police 3

Εκείνος αρνήθηκε και ζήτησε να αλλάξει θέση. Το αίτημα του όμως δεν έγινε δεκτό, καθώς κάτι τέτοιο βάσει πολιτικής της εταιρείας δεν προβλέπονταν, αφού δεν είχε προ-καταβάλλει το επιπλέον ποσό των 15 ευρώ για την υπηρεσία κράτησης “ειδικής θέσης”. Υπό τις διαμαρτυρίες επιβατών, επέμειναν στην αποχώρηση του θηριώδους διεθνούς, για να φύγει η πτήση…

Σοκαρισμένος ο νεαρός άσος αρνήθηκε να κατέβει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις ένστολους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί από τους ανθρώπους της Pobeda. Τελικά, έπειτα από έντονη λογομαχία και άρνηση του Κιμέροφ, επικαλούμενος τα δικαιώματα του επιβάτη, οι αστυνομικοί τον έβγαλαν… σηκωτό!

kimerov_police 2

Τις “σκηνές απείρου κάλλους”, λίγο πριν την απογείωση και το “άδειασμα” του Κιμέροφ, που κέρδισε το χάλκινο στους  Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Νότιας Κορέας, κατέγραψε με το κινητό του κάποιος συνεπιβάτης και το δημοσίευσε η “Siberian Times”.

Τα μπλεξίματα πάντως μόλις άρχισαν για τον Κιμέροφ, καθώς η Pobeda σέρνει τον παίκτη στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση της πτήσης υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι “έχουμε υποστεί ζημίες λόγω καθυστέρησης της μισής ώρας”.

Δείτε στο video το πρωτοφανές επεισόδιο 

https://www.youtube.com/watch?v=nD94fiffZLU