Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τουρνουά απο τους Μακεδόνες Αξιού

Τουρνουά απο τους Μακεδόνες Αξιού

Τουρνουά στο κλειστό των Κυμίνων διοργανώνουν οι Μακεδόνες Αξιού, με τη συμμετοχή της Ελπίδας, Αίαντα Ευόσμου και ΕΑΛ, το τριήμερο 7-8-9/10. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣ Μακεδόνες Αξιού, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή τουρνουά βόλεϊ γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυμίνων το τριήμερο 7,8 και 9 Οκτωβρίου 2016.

dragoumanou-makedones-00023makedones-omadiki-2016-17-000667

Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός από την γυναικεία ομάδα των Μακεδόνων και οι ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ελπίς Αμπελοκήπων και ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ , καθώς και η Ε.Α.Λάρισας  που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ελάτε όλοι να χειροκροτήσετε τις ομάδες και να παρακολουθήσετε δυνατά φιλικά, σε μια γιορτή για το βόλευ και τον αθλητισμό.»

kaltsoni-makedones-0004makedones-korasides-9876

 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις Κορασίδες

Επίσης η διοίκηση των Μακεδόνων ευχαριστεί με ανακοίνωση, όλες τις ομάδες που πήραν  μέρος στο τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσαν στο κλειστό των Κυμίνων:

«Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού στα Κύμινα το τριήμερο 30/9, 1 και 2/10. Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή τους το Ναυαρχο Βότση, τον Α.Σ. ΑΡΗΣ , την Ελπίς Αμπελοκήπων, τον ΑΣΚ Λαγκαδά, τον Ε.Ο. Σταυρούπολης  τον Α.Ε.Σ Αριστοτέλης και τα Γιαννιτσά.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Δέλτα, όλους τους χορηγούς μας και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους.»