A2

Τρίτωσε το καλό για ΖΑΟΝ

Τρίτωσε το καλό για ΖΑΟΝ

Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών πέτυχε ο ΖΑΟΝ που χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση επιβλήθηκε στο Ζηρίνειο με 3-2 (23-25,25-19, 25-20, 17-25, 15-12) του Α.Ο Παλλήνης, στο ματς της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.

«Γουρλίδικο» αποδείχθηκε στον πάγκο της ομάδας της Κηφισιάς το επίσημο ντεμπούτο των Πέπης Μπλάμη-Σούλη Τουρσούγκα, καθώς υπό τις οδηγίες της προπονήτριας και του νέου τεχνικού συμβούλου αντίστοιχα, η ομάδα της Κηφισιάς πανηγύρισε την 3η της νίκη και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, αν και θα μπορούσε να μην είχε χάσει τον πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα της Πέπη Μπλάμη, που ανεπίσημα είχε εκτελέσει προσωρινά χρέη προπονήτριας και στις Μοίρες της Κρήτης, ως αντικαταστάτρια του Δήμου Κυριαζή, αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από την ομάδα της Παλλήνης.

Στη συνέχεια όμως υπό τη συμπαράσταση των περίπου 70 φίλων της στο κλειστό, κατάφερε, παρά τα αλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και τις τάσεις αυτοχειρίας που επέδειξε σε κάποια σημεία, με πιεστικό σερβίς και καλοστημένο μπλοκ να φτάσει στην πρώτη της νίκη κόντρα σε ομάδα εκτός… Κρήτης, μετά τις επιτυχίες με ΝΑΟ Σούδας και ΓΑΣ Μεσσαρά!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...