A2

Βλασακίδης : «Να πάμε καλύτερα από πέρσι»

Βλασακίδης : «Να πάμε καλύτερα από πέρσι»

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας στον Έβρο με τον Τάσο Βλασακίδη να έχει στην διάθεσή του τις περισσότερες αθλήτριες της ομάδας και οι «κυανοκίτρινες» να στοχεύουν σε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά…

Με προπονήσεις σε γυμναστήριο και γήπεδο προχωρά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας με την ομάδα του Έβρου να έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα με όρεξη και διάθεση τις προπονήσεις της εν όψει της νέας χρονιάς.

Μια χρονιά που βρίσκει την ομάδα σε έναν όμιλο 8 μόλις ομάδων όπου στο τέλος θα διεξαχθούν μπαράζ για να κριθεί η πρώτη θέση.

Ο τεχνικός της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, Τάσος Βλασακίδης, αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας δήλωσε «Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά εδώ και μια εβδομάδα και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε στην προετοιμασία τις περισσότερες αθλήτριες και κάθε μέρα που περνά θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το βασικό είναι πως όλες οι κοπέλες έχουν όρεξη και δείχνουν εργατικότητα και αυτό είναι θετικό στην φάση της προετοιμασίας.

Στόχος της ομάδας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι που τερματίσαμε στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που φθάσαμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και να φανούμε συνεπείς με τον κόσμο μας που τον θέλουμε πάντα δίπλα μας.

Εύχομαι μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...