Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το βλέμμα στις ακαδημίες

Το βλέμμα στις ακαδημίες

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας συνεχίζοντας να επενδύει στην ανάπτυξη και στις ακαδημίες του συμμετείχε με την ομάδα Παμπαίδων του σε τουρνουά βόλεϊ στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας..

Την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να αναμετρηθούν με ομάδες της Βουλγαρίας είχε το τμήμα Παμπαίδων του ΑΟΟ που πήρε μέρος σε τουρνουά που διοργανώθηκε στην Στάρα Ζαγόρα.

Οι «πράσινοι» αθλητές του Γιώργου  Πασαλίδη βρέθηκαν στην γειτονική πόλη της Βουλγαρίας και μάλιστα κέρδισαν με  το καλημέρα τις εντυπώσεις, με τον αρχηγός της αποστολής του ΑΟΟ Γιάννη Καρρά να κάνει και δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που κάλυψε την διοργάνωση.

Το παρών στο γήπεδο της διοργάνωσης έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας και αγαπημένος στο ελληνικό κοινό Λιούμπομιρ Γκάνεφ, ο οποίος και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές της Ορεστιάδας.

Μια σπάνια φωτογραφία που συνδύασε το παρελθόν με το…. μέλλον, καθώς οι μικροί άσοι των «πράσινων» ήταν ακόμη αγέννητοι όταν ο Γκάνεφ ως αθλητής του Άρη στερούσε από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας το πρωτάθλημα στο μακρινό πλέον 1997…

STARA ZAGORA 3

Η ΑΝΑΜΗΝΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ

STARA ZAGORA 2