Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: «Χρυσό» αίτημα για wild card από την Κοζάνη

Volleyleague: «Χρυσό» αίτημα για wild card από την Κοζάνη
Μια χρυσή ευκαιρία βρίσκεται στο… κατώφλι της ΕΣΑΠ ενόψει της νέας σεζόν και αφορά τη χρήση wild card από τον Εθνικό Κοζάνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει φάκελο έτοιμο με στόχο την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, τριάντα χρόνια μετά την τελευταία κοζανίτικη παρουσία ομάδας στη Volleyleague.
Λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η πρόταση αλλά και η επιθυμία από την ομάδα της Κοζάνης έρχεται στο καταλληλότερο μομέντουμ, πριν από τα διοικητικά συμβούλια και τις όποιες τελικές αποφάσεις για τον αριθμό των ομάδων τη νέα σεζόν.
Εξάλλου μπορεί η Λίγκα να έχει προαναγγείλει 11 ομάδες για τη σεζόν 2019-20 αλλά έπειτα από τα τραγικά διπλά ρεπό των ομάδων κάθε αγωνιστική, μια τέτοια ευκαιρία φαντάζει ιδανική λύση.
Μια πόλη με ιδανικό γήπεδο (κλειστό Λευκόβρυσης), αεροδρόμιο, ξενοδοχεία αλλά και με δημοτική αρχή που έχει αποδεδειγμένα αγκαλιάσει τα αθλητικά γεγονότα και κυρίως το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί παρά να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πολυπόθητη wild card. Και για όποιον δεν του αρκούν τα παραπάνω, η πληροφορία ότι μεγάλος χορηγός έχει… ανάψει το φως προκειμένου όχι μόνο να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας αλλά και να αποτελέσει την εγγύηση για τους πλέον δύσπιστους του εγχειρήματος είναι πέρα για πέρα αληθινή. 

Η ΕΣΑΠ το επόμενο διάστημα έχει μια χρυσή ευκαιρία να εντάξει το κοζανήτικο βόλεϊ στα μεγάλα σαλόνια και παράλληλα να λύσει μια και καλή το απογοητευτικό μονό (11) νούμερο συμμετοχής ομάδων στη Volleyleague!
Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη χρονιά το ΔΣ της Λίγκας δεν θα αρνηθεί -μέσω wild card- την δωδέκατη ομάδα για τα μεγάλα σαλόνια όπως χωρίς λόγο έπραξε πέρυσι με την περίπτωση της Ρόδου και καταλήξαμε στο φιάσκο των ρεπό!