Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Δεν δήλωσε συμμετοχή η ΑΕΚ και καταγγέλει!

Volleyleague: Δεν δήλωσε συμμετοχή η ΑΕΚ και καταγγέλει!

Καταληκτική ημερομηνία η 31η Ιουλίου για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Volleyleague και η ΑΕΚ φέρεται να μην έχει αποστείλει δήλωση συμμετοχής αλλά ανταυτού μια επιστολή καταγγελίας.

Οι προθέσεις της Ένωσης είχαν φανεί τόσο από το τελευταίο Διοικητικό συμβούλιο όσο και από τη Γενική Συνέλευση, όμως αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι μένει εκτός Volleyleague τότε η κίνηση αυτή και οι συνέπειές της θα δρομολογήσουν εξελίξεις αρνητικές τόσο στην ΕΣΑΠ, όσο και στο ίδιο το τμήμα που από τη μεθεπόμενη σεζόν θα υποστεί κυρώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δέκα ομάδες, ανταυτού απέστειλε έγγραφο στην ΕΣΑΠ, με το οποίο καταγγέλει ότι ενώ στη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου είχε εγκριθεί σχέδιο προκήρυξης το οποίο προέβλεπε ως καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής την 21η Σεπτεμβρίου, η Λίγκα προυσίασε μέσω email μια προκήρυξη που αυθαίρετα είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου!

Και κάπου εκεί η ΑΕΚ θέτει θέμα νομιμότητας (χωρίς να εξηγεί περαιτέρω) ενώ θεωρεί από παράνομη έως νομικά ελεγχόμενη την παραπάνω απόφαση της λίγκας και επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματος της.

Η είδηση αναμφίβολα είναι ότι η Ένωση δεν δήλωσε συμμετοχή και ότι πέραν όλων των άλλων προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΣΑΠ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μόλις προσέθεσε άλλο ένα.